2019-02-12 251 浏览
最近运气唔系咁好,朋友介绍旺角有间楼上Cafe,可以一路食嘢一路占卜,咁今日出嚟食饭,就一于去算下最近运程啦。一去到,见到呢度虽然冇华丽嘅装修,但系就有一种舒服同relax嘅感觉,好似喺屋企咁。咁我哋肚饿就梗系叫咗嘢食先啦,我就叫咗个烟三文鱼意粉,一上枱见到佢摆得好靓,咁就梗系要相机食先啦。食落都好好味㖞,估唔到卖相同味道都可以做得咁好呀。而朋友就叫咗个小食拼盘,有鸡翼,炸蚝,炸鱼柳,薯条等等。食落外脆内软,好明显系啱啱炸起㗎啦,而且蚝同鱼都好新鲜,点埋个沙律酱简直一百分呀。而呢嘅特饮都系好特别嘅,就有唔同嘅星座主题,咁我就叫咗个天秤座,朋友就叫咗个天蝎座。我呢杯天秤座系奶盖朱古力味,饮落唔会太甜,朱古力味啱啱好,好推荐大家饮呀。呢间Cafe又好味又特别,价钱又唔贵,好似帮衬$200就可以玩一次塔罗牌,平平哋黎玩吓都好呀。