2024-04-25 19 浏览
喇沙辣椒老虎蝦 每隻老虎蝦都好大隻,老虎蝦肉質鮮嫩,搭配住辣椒和喇沙醬的獨特調味,散發出濃郁的香氣。而每一隻蝦都炒得夠晒入味,既有蝦嘅鮮味同時亦都有濃厚嘅喇沙味。月光河粉 平時食乾炒牛河就食得多,今次就嚟試吓呢個月光河粉。以平滑細膩的河粉為基底,搭配新鮮的海鮮和蔬菜,再以特製的醬汁調味。雖然調味略為少少鹹,整體嚟講都係幾好食。鹹蛋排骨菜式係使用鹹蛋包住啲排骨,然後炸到酥脆金黃的顏色,不管係賣相定係味道都係十分出色,而份量亦都絕對冇偷工減料,我同朋友兩個人食咗好耐都食唔晒唔,而餐廳亦都好好咁樣提供咗外賣餐盒俾我哋拎走。飲品:班蘭奶茶和美禄爆炸斑蘭奶茶同平時飲開嘅港式奶茶差唔多,不過特別嘅係佢加入咗斑蘭嘅香氣,令成個口感同埋味道都相當特別。而美祿爆炸顧名思義就係用美祿粉,加上一啲朱古力脆波,簡直係雙重享受。
喇沙辣椒老虎蝦

月光河粉