2022-07-26 175 浏览
餐廳裝修好特別,有好多好得意嘅霓虹燈牌,去到見到勁旺場,好彩有book位咋。呢度氣氛都幾熱鬧,好多歡笑聲,因為捉流水蝦真係好好玩!啲蝦真係好活躍咁游嚟游去㗎,我諗前後捉咗廿隻都有,食極唔厭,戰鬥力100😝😂除咗蝦🦐之外,呢度仲有好多海鮮、肉類、丸類、蔬菜、飲品、甜品🥳出面嘅海鮮有帶子、扇貝、海螺、魷魚鬚、原條魚等等,仲有我最愛嘅鮑魚添呀,大大隻好正呀,一次過食咗勁多隻😆喺肉類方面,有羊架、牛仔骨、五花腩、雞扒等等,我哋每樣都拎咗件😝 記得加孜然粉去燒呀,惹味到不得了🤤佢哋嘅甜品區有蛋糕雪條嗰啲,不過我就選擇燒菠蘿🍍作為我嘅甜品,酸酸甜甜好juicy💦整體嚟講,烤爐有兩層,可以節省時間一次過燒多啲嘢食,而且火力十足,好快就熟有得食😋 環境寬敞又夠衛生、員工仲會不時添蝦👍🏻