2023-12-17
🌟餐廳幾有特色,裝修同餐具都係木為主,充滿大自然色彩。餐廳呈L型,兩邊窗邊位置可以望到街外景色,幾舒適寫意。餐廳中間有自助水機,供應冷熱水,幾方便。🌟印尼美食都係重口味之選😆愈濃愈惹味。QR code 落單,㊙️免加一服務費 😍好鐘意佢個menu,每個菜色都有盞鬼描述,睇完會心微笑😊🍛巴東牛肉$150果然係鎮店之寶!牛肉燘得超級腍,有八大舊!帶有小小筋,有咬口之餘又帶有骨膠原🤤香料味十足,醬汁甜甜地,送飯一流!🍚金貝飯$34真係不得了😍一食落口,感覺好乾身,飯粒粒粒飽滿,帶有淡淡的椰汁清香👍🏻🐟參峇醬原條煎魚$130醬汁勁香勁惹味!有小小似咸蝦醬的感覺。魚炸得香脆,魚骨真係脆到可以食埋😍但又外脆內軟,入面的魚肉鮮嫩多汁👍🏻真係好食!🍹鮮檸氣泡咖啡$40同tonic 咖啡差不多,多了陣陣檸檬清香,好清新😋🌟總括嚟講,好似去左一次東南亞之旅,菜式超地道,有水準,回頭率💯👍🏻
🍛巴東牛肉$150
🍚金貝飯$34
🐟參峇醬原條煎魚$130
🍹鮮檸氣泡咖啡$40
同tonic 咖啡差不多,多了陣陣檸檬清香,好清新😋