2023-03-08
▫️三文魚牛油果卷($65)👉🏻三文魚好厚身同新鮮,牛油果質感軟滑,點完豉油真係好似三文魚,所以食落好豪無遺和感😂⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️富士山($98)👉🏻面頭有勁大量蟹柳絲同蟹籽,同蟹柳沙律有d 相似,但呢個配搭實在太夾我唔介意一直食😂 蟹柳絲份量多到真係好似一座山咁🗻👉🏻卷物入面係鰻魚同牛油果,有少少辣辣地好開胃⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️蟹柳沙律 ($78)👉🏻超級多蟹柳絲配埋蟹籽同牛油果,再加埋沙律菜同蕃茄仔,食落好Fresh!仲要勁大兜好抵食顏色仲好靚🤩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 鹿兒島黑豚荔枝卷串燒($32)👉🏻黑豚肉包住荔枝肉,冇諗過呢個配搭咁夾!清甜多汁嘅荔枝肉將黑豚肉嘅油膩感中和咗😚黑豚肉燒得好香,個邊仲有少少脆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️櫻花蝦原條茄子燒 ($88)👉🏻茄子超大條,肉質軟綿綿燒得啱啱好,加上燒香咗充滿鹹香味嘅櫻花蝦,非常惹味⭐️⭐️⭐️⭐️——————環境:裝修走時尚居酒屋風格,用咗幾隻好Coloful 嘅顏色做配搭,玩味感十足,好貼合創意料理主題.評分:8/10.平圴消費:~$200
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️富士山($98)
👉🏻卷物入面係鰻魚同牛油果,有少少辣辣地好開胃
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️蟹柳沙律 ($78)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 鹿兒島黑豚荔枝卷串燒($32)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️櫻花蝦原條茄子燒 ($88)
——————
評分:8/10