2021-05-06
行商場見到呢個SIGNAGE,真心被吸引了,決定直接入餐廳諗都唔諗就點呢個和牛三文治~入座後店員會自動直接奉上多種韓式前菜,當中比較罕見既係蟹仔,帶脆口既外殼配上醬汁,一流呀!擔擔味噌茄子 $78~茄子賣相吸引、綿密口感加上味噌獨有既香味,呢個涼拌既ITEM可以令燒肉類極速降低油膩及熱氣感,我非常滿意~和牛三文治 $318~登登登櫈~~實物比圖更出色,鮮嫰柔軟既厚切和牛配上包類既醬估唔到可以咁夾,而烘過既都包仍然呈微脆狀態,雙重口感令我迷醉~夏‧和牛拌飯 $125~拌飯係我既必點ITEM,爽脆既蔬菜類配上牛味濃郁既和牛及韓式拌飯辣醬,稱得上係完美組合~韓牛肉眼拼盤 $388~兩大件和牛喺面前出現可謂震撼眼球,油脂與肉交叉分佈,放到烤盤上發出吱吱聲,係美食專屬既聲音同時味覺上亦聞到油脂既香味,真係雙重享受~濟州大八爪魚 $178~其實點果一刻真係非常猶豫,因為比較少處理呢類食材,唔識分生/熟,幸運地店員主動提出幫忙便可即時解困,店員細心燒及分件,令我享受到新鮮好味既八爪魚,真的很想在此表揚一吓~韓式豬腸 $78~處理過既豬腸已經非常乾淨,而且已經熟了,稍稍加熱令其香口便可,口感豐富極度滿
韓式豬腸 $78~處理過既豬腸已經非常乾淨,而且已經熟了,稍稍加熱令其香口便可,口感豐富極度滿足!
用菜加上韓式前菜同調味料包裹著肉類都係非常唔錯既選擇,多重口感,我既至愛!