2014-07-26 498 浏览
之前經過元朗見到呢間韓式菜,特地找天來試,結果失望而回。本來開呢個acc係為左save下有乜餐廳好食,但都忍唔住寫番一篇黎講下。服務:我地兩個人今日係晚上七點來食晚餐。一去到就已經俾waitress態度好差咁問幾人,燒唔燒烤,之後就行開左,過左陣先話派張飛我地等。決定點乜菜之後,我叫左幾次waiter都冇人理,或者應完就算,嗰位應該係前幾個食評所講嘅女仔。點完餐,明明個套餐有飲野,就要問係咪有先話有,唔係就當冇左件事。最後點完餐,我地叫四樣野,只係黎左三樣,個飯漏左單,不明白為啥用機落單都可以落漏。食物:我們食了三樣,包括:泡菜豬肉麵麵用的是像烏東的樣子,不是辛辣麵。最大問題是泡菜湯底又酸又辣,不是香港人可以頂得順的程度,味道嗆得人係咁飲水同食其他菜都冇胃口泡菜年糕也是泡菜的問題,而且味道更濃,食餘大半碟雞肉炒雲耳惟一味道正常又食得完嘅一碟總結第一次食個飯係等上菜嘅時間快過食,同時食完會有種"食係食到八分飽但點解要俾d咁嘅野填飽個肚"嘅感覺。

服務:

食物:

我們食了三樣,包括:

泡菜豬肉麵

泡菜年糕

也是泡菜的問題,而且味道更濃,食餘大半碟

雞肉炒雲耳

惟一味道正常又食得完嘅一碟