4月5號星期六,同我女朋友經過呢間咖哩屋,見到佢樓下個餐牌,d野食好吸引,價錢又唔貴,結果上黎一試,等左一陣間,就已經有位,店仔細細,不過都好多食客,確實不乏捧場客,我地叫左個2人套餐,有鐵板燒雞,香汁魚,烤餅,炸脆角,仲有個香飯,鐵板燒雞確實非常好味,燒得有少少脆,不太乾時又有肉汁.到香汁魚,開頭以為係咖哩汁,不過食落d汁有少少南瓜味,少少甜甜少少辣辣,用黎撈飯點烤餅一流.仲有個炸脆角,以為入面會有雜菜等材料,內裡原來係溝左香料o既薯蓉,香口之餘辣辣地.總括黎講全部都好好味唔錯,價錢唔貴,食物亦唔錯,值得一試,我會再黎呢.不過我食左成晚有個疑問,唔知阿拉丁係唔係坐住張飛毯o係廚房煮野比我地食呢~~