2019-05-10
我好耐冇食過放題啦, 今日難得下午唔使返工,就約咗個朋友去呢間餐廳食日本放題😋去到職員同我地講話可以電子落單,真係好方便呀😍 而且又環保, 唔使嘥啲點餐紙😆我哋叫咗好多唔同款式嘅食物, 刺身同壽司都好新鮮除咗刺身壽司之外,其中一碟比較印象深刻既係脆炸貓山王, 外面皮好香脆可口, 裏面既榴槤蓉有好香好濃郁既榴槤味😍😍正呀!另外我仲好鍾意食呢度嘅燒菠蘿同鹽燒翠玉瓜😍 菠蘿好甜,好入味, 翠玉瓜就好清甜,清甜之中帶點少少鹹味,因為鹽燒有少少鹹鹹地既感覺,好入味,令我地忍唔住食完再食👍同埋最估唔到嘅係,竟然食放題都有得點酸菜魚😍 我哋點咗一碗, 啲魚好入味,好嫩滑😍😍 配埋啲酸菜簡直係絕配😋最後我哋各自叫咗一杯haagen dazs雪糕, 我覺得抹茶味雪糕好正,好滑好濃郁嘅抹茶味😍
我哋叫咗好多唔同款式嘅食物, 刺身同壽司都好新鮮