2018-10-24 1817 浏览
我同好多港女一樣,都係鍾意食啲戇 x x 生勾勾既日本野,刺身不嬲係我嘅最愛。不過中醫都話食得生嘢多唔好,最恐怖係新聞成日講到啲刺身好多蟲咁,所以都係少吃為妙,我覺得如果食啲百幾蚊一個lunch嘅刺身呢就有啲危險,所以就黎依家貴少少既餐廳食日本野,起碼自己安心啲。我食依個係刺身set lunch,有碗白飯又有碗烏冬,雖然我都夠食,但真心覺得碗烏冬少得好奇怪,好似俾人食剩咁得兩條。刺身都幾新鮮,但係唔知點解好 un ,可能唔係靚腩位。朋友叫既舌拿魚飯佢話 ok,唔差。豬頸肉沙律還好。依個80蚊既蒸蛋有海膽同黑松露,點知唔好食,根本三樣嘢就唔岩一齊食,係好唔夾,仲要好似臭臭地,金錢又浪費了。。。甜品好好味,唔太甜,幾清新。總括黎講,唔差,除左蒸蛋,都幾好食,但質素不值依個價錢。

朋友叫既舌拿魚飯佢話 ok,唔差。

豬頸肉沙律還好。

甜品好好味,唔太甜,幾清新。

總括黎講,唔差,除左蒸蛋,都幾好食,但質素不值依個價錢。