2021-09-11
生日男朋友話要同我食好啲,所以揀咗任食燒牛放題,岩哂我呢個牛魔王。👍細心位有黑色圍裙,以免客人嘅衣服整污糟。👍用開關玻璃門嘅食物輸送帶運送食物,乾淨衛生。👍有嘢飲區,包括唔同嘅果汁及汽水,仲有沙律盒,乾淨衛生。👍職員服務用心,會同每張枱嘅客人講解唔同嘅course有咩包含,如何點餐,詳細解釋。B course ($mon-thu$398/fri-sun$448)除了AUS和牛肋肉和AUS和牛里脊外,還可以享用牛舌及牛夾膜等其他食物。食物款式好多,牛肉有好濃郁嘅牛味,而且燒完都仲好Juicy,仲有好多其他食物配菜,例如有泡菜類、湯類、手卷及拉麵,可以食到好飽。如果嗌其他D course仲有一個寶箱盒,裏面有是曰精選嘅牛扒一大塊,好吸引。整體而言唔錯,啱晒牛魔王過嚟食,如果對牛有好大嘅鍾情嘅朋友就啱晒,因為啲牛唔錯幾好食,重點係成個環境坐得好舒服,仲有其他唔同嘅食物配料。
👍細心位有黑色圍裙,以免客人嘅衣服整污糟。
👍用開關玻璃門嘅食物輸送帶運送食物,乾淨衛生。
👍有嘢飲區,包括唔同嘅果汁及汽水,仲有沙律盒,乾淨衛生。