同好友打邊爐,不約而同諗起牛大人,貪佢款式夠多,又會定期出新主題。他們近期推出以日本黑毛和牛A4+ 作主打,的確非常高質又好食😍。✨日本黑毛和牛A4+✨ 🔸湯底他們的湯底十分多元化,近排脾胃唔係太好,就選了台灣鳳梨雞鍋,內有鳳梨及苦瓜,酸甜且溫和補胃。用料十足,大大隻雞髀,真係啖啖肉。🔸 日本黑毛和牛A4+😍不愧為日本黑毛和牛,油花超靚,且片片也比手掌更大,賞心悅目。入口油脂豐富,嫩滑得來且牛味甚濃。🔸伊比利亞黑毛豬梅肉顏色粉嫩,不會太多脂肪,入口嫩滑且非常軟腍,好食😍😍🔸澳洲M9和牛牛丸2粒套餐還送和牛牛丸,大粒彈牙兼非常Juicy,真係好想不停encore。🔸海鮮拼盤 套餐還送海鮮拼盤,驚喜度十足❤️❤️擺盤非常吸引,打卡真心一流👍🏻 內有兩隻龍蝦🦞、帆立貝、生蠔🦪及鮑魚。件件都大大件,既鮮且甜。🔸鮑魚三食除新鮮鮑魚外,還提供古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚❤️大隻又彈牙,柚子燒汁份外清新,成為我當晚的至愛。🔸多款Mövenpick及Kitkat雪糕任食,食齊咁多口味,超爆開心🤩🤩店舖有做以下優惠💖 2月7日至20日有情人節限定dreyers心形雪糕❤️還有Mr and Mrs mo

✨日本黑毛和牛A4+✨
🔸湯底

🔸 日本黑毛和牛A4+😍

🔸伊比利亞黑毛豬梅肉
顏色粉嫩,不會太多脂肪,入口嫩滑且非常軟腍,好食😍😍

🔸澳洲M9和牛牛丸2粒

🔸海鮮拼盤

🔸鮑魚三食

店舖有做以下優惠
💖 2月7日至20日有情人節限定dreyers心形雪糕❤️還有Mr and Mrs moon主題裝飾

想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。
#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋#台灣美食 #香港餐廳推介 #big_big_foodie #big_big_foodie食勻荃灣#big_big_foodie食勻香港