2021-09-19
Steak Bar (銅鑼灣).銅鑼灣登龍街真係好多嘢食,自從上次食完一啲米線同埋台式小食之後,今次決定過去對面試吓steak bar.▪️頂級板腱牛扒▪️.叫左五成熟,店員好溫馨咁提醒會有一條長嘅筋係中間,但食落肉味濃郁,五成熟剛剛好,有幾樣調味料俾你揀,分別係粗鹽,燒汁以及蒜片,食每一件肉都可以點選唔同味道 .▪️石燒牛舌定食▪️.呢一個石燒係要自己烹調,略嫌牛舌太厚身,所以比較韌,但係有得食又有得玩,另外都係會有幾樣調味俾你揀,定食有沙律同飯配,個飯有大量飯素絕對唔係淡而冇味嘅白飯.▪️雞軟骨餃子小食▪️.因為食午市定食可以加佢嘅特價小食,我哋加咗個雞軟骨餃子🥟即叫即炸,吹波波嘅外皮咬入口亦都有雞軟骨,唔錯 !.—————————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 Steak Bar (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號舖
▪️頂級板腱牛扒▪️
▪️石燒牛舌定食▪️
▪️雞軟骨餃子小食▪️
—————————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 Steak Bar (銅鑼灣)
銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號舖