2022-09-22 197 浏览
特色-位置宽敞,有些可看到溜冰场景,亦有卡位评分-🌟🌟🌟🌟🌟(1)士多啤梨柠檬梳打-有深得小朋友心,每次必叫嘅饮品,少少甜,好好饮🍹(2)Fresh fruit cocktail-甜度适中,杂果口味,清新😍(3)肉眼牛扒加配黑醋酱椰菜仔-牛扒铁板上,想食生啲可以叫5成,熟啲可以叫7成。黑醋酱椰菜仔每次必叫嘅配菜,酸酸甜甜又焗到好香口,超好味🤩😋(4)海鲜拼盆1份-1只龙虾尾开边配上芝士,略为少少咸得啲,但一切即离谷,可以大啖食落口,好虾嘅我,感觉好满足🤩🤩🤩中间冻虾杯,10只左右,调味料一粒粒黏住,唔太好食,但虾本身鲜甜好味。鲈鱼煎到好香口,迟了少少食都唔会话好腥,底下放了饭,炒得几好,够湿润。蟹脚4只,啖啖肉好易拆出来食。职员好细心俾定碟仔装壳,仲有较剪和湿纸巾,方便食客👍(5)洋葱花-好大个,炸完洒了五味粉,好惹味,再点埋沙律酱,味道更突出

特色-位置宽敞,有些可看到溜冰场景,亦有卡位
评分-🌟🌟🌟🌟🌟

2022-09-11