2022-04-05
我叫咗一個佢哋嘅signature Brandy Age , 味道真係好濃郁,但係如果你係一個牛魔王你未必鍾意 ,因為佢好重臘腸味 ,好似食緊一個肉嘅質地但係每啖都係臘腸味,Not for me 由於小弟未去過 Texas , 一直對 US Grill 10分憧憬 , 反而佢呢度US Grill 對於我呢個US Grill 門外漢覺得好食過佢哋嘅牛扒 , 我覺得好正,淡淡煙熏味,有肉味而且嫩Steak Tartare 我都覺得10分值得一試 , 真係一粒粒牛肉放喺你個口,調味也10分出色,有層次 ,唔會好似坊間淨係落喼汁食唔到啲肉鮮,蛋黃醬調校出色 Cocktail 都值得一試,尤其喺呢個環境底下同太座飲番杯係一個不二之選PS : 我去嘅時候佢啱啱開張 ,而家靈魂人物 已經去咗Rex,所以我唔知道依家Henry做得怎樣