2021-07-15
台式火鍋牛大人越開越多分店,今次去旺角荷里活分店嘆下 ,食最好嘅極上和牛吃到飽套餐,有超過十款肉類可任叫任食。選咗主廚推介嘅紅燒牛骨湯, 面對超過20款配料嘅火鍋自助區,已經花多眼亂。主角是「牛」, 當然狂食澳洲和牛M5牛肩卷和美國SRF極黑牛肩胛肉眼,兩者皆油脂均勻,嫩滑無比,入口即溶。每位贈送二粒澳洲M9和牛牛丸夠彈牙,富肉汁。值得一提台灣直送漿類,有真味牛肉漿,章魚珍珠漿,澎湖花枝漿和爽滑豬肉漿皆質感夠滑, 爽甜彈牙。台灣小食都好吸引,好多多款,我鍾意食鹽酥雞,厚切炸午餐肉,甜不辣,台灣香腸。每樣試少少,過吓口癮都好爽一邊食一邊嘆杯飲料 ,一流享受。可選冷泡茶, 自家製台式飲品,罐裝或盒裝飲品。溫馨提示記得留肚食Movenpick雪糕或台中仙草凍,我選了仙草凍極之好味, 仙草煙韌配椰果,珍珠和紅豆再加上粒粒花生令到口感豐富,真是吾錯的甜品。最重要係大家都食得好滿足好開心🥳
最重要係大家都食得好滿足好開心🥳