2021-11-17 77 浏览
早前在其它区试过食石烧牛,而真系好钟意食牛,今日忙碌周未要到屯门到访这所隐世石烧牛,慰劳一下自己。到达时间本可食个较轻盈的抵食下午餐,但因一心满足我食牛的心瘾,问店员推介,知道我当日不想吃得肥腻,他推介我试封门柳,我又想试吉列牛,所以叫了一款双并牛,有12件,$188,计过都抵食的,又可以一石二了钟意石烧系因为可以自己话事,仲可以慢慢烧,烧完即食唔怕冻晒。餐厅预备了牛的脂肪涂在炉上,专业, 一涂已香味扑鼻!2种肉的味道都好吸引,牛味较浓封门柳,各有所长,只加少许盐已经好好味,而餐厅预备的酸汁亦有另一风味,唔错!一赞是饭有加上饭素,最后我一口气吃完,估唔到自己变到咁大食,好味大满足!佢既苹果汁都唔错!餐厅内座位舒适,壁画都好靓好有特式,下次再来一试其和牛

好味大满足!佢既苹果汁都唔错!

餐厅内座位舒适,壁画都好靓好有特式,下次再来一试其和牛