2018-06-28
2045 浏览
父親節正日特地返去陪父親飯聚, 南小館岩岩開左向愉景新城, 就帶父親去試新野, 唔洗成日飲茶咁悶父親節果然冇母親節咁震撼, 午餐時段去搵位都係等左15分鐘左右餐廳好濶落, 坐位好鬆動, 坐得幾舒服的, 點餐係用自助點餐紙劃左一大堆野食, 先上既係自選4拼頭盤, 我地叫左海蜇頭, 薑蓉雞, 甜酸骨同涼拌秋葵每款味道都唔錯, 如果揀晒4 款都係肉會更飽肚 XD 節日都有優惠價, 乳鴿做緊29蚊一隻, 當然要叫黎試下! 炸得幾好食, 唔算好油, 特價既話就抵食, 原價就唔會點了食野一定要有D飯麵先飽肚, 叫左碗牛肉麵 , 牛肉好淋好入味, 唔錯!炸豬排性價比非常高, 28蚊大大塊~食左咁多肉, 梗係要叫返D菜中和返~ 乾扁四季豆係我每次叫食上海野都會叫的~ 呢度既都炒得唔錯, 好香口, 夠味又唔會過咸另一款無肉小食係素鵝, 又係好香口, 份量都唔少另一不可不點既食品 : 招牌小籠包! 我覺得幾好食, 皮薄湯又唔濃味!4個人食到好飽都係130蚊位左右 (茶芥, 餐前小食都要收錢的), 價錢算合理
每款味道都唔錯, 如果揀晒4 款都係肉會更飽肚 XD
炸豬排性價比非常高, 28蚊大大塊~
另一款無肉小食係素鵝, 又係好香口, 份量都唔少