與長輩慶㊗️,咁啱又係揀咗「濃油赤醬」,見到獲得很多讚揚,即管試一下。目測為平民檔次質素,當晚人手不足,服務欠奉,食物方面,只屬一般,吃得唔太滿足🥺———————————————————————————🍽松子魚🐠💬賣相感覺一般唔夠氣勢,味道算是不錯,酸甜汁調味得宜,魚脆內嫩😊.🍽涼菜4碟💬份量十足,有醉雞🐔、蒜泥白肉🐽、萵筍絲、雞絲粉皮,各款都在水準之中,唔算十分標青🤔.🍽酸辣湯 + 雲吞雞🍲💬兩款賣相都不算太吸引,但勝在足料,味道方面尚可接受🤔.🍽宮保蝦🦐💬醬汁比較杰身,酸甜加辣味,蝦🦐仍新鮮,但份量唔多🤔.🍽椒鹽豆腐💬全晚最有份量同水準都係呢一味,夠乾身又夠脆,香口又好食😋.🍽油炆萵筍💬蔬菜🥬配搭十足,萵筍木耳、雜菌等,濃而不膩,送飯合適😊.🍽炸素鵝💬全晚敗筆在此,外皮有點燶但內裡仍是凍,仲口咬有點實,想不到有問題發生在最簡單嘅地方,不能接受🥲
———————————————————————————
🍽松子魚🐠
🍽涼菜4碟
🍽酸辣湯 + 雲吞雞🍲
💬兩款賣相都不算太吸引,但勝在足料,味道方面尚可接受🤔
🍽宮保蝦🦐
💬醬汁比較杰身,酸甜加辣味,蝦🦐仍新鮮,但份量唔多🤔
🍽椒鹽豆腐
💬全晚最有份量同水準都係呢一味,夠乾身又夠脆,香口又好食😋
🍽油炆萵筍
💬蔬菜🥬配搭十足,萵筍木耳、雜菌等,濃而不膩,送飯合適😊
🍽炸素鵝