2022-08-16 151 浏览
我都想試流水蝦好耐,但之前一直冇去,因為好似去親都好遠,或者喺工廈區先有,但原來屯門呢間燒蝦蝦,就喺屯門市廣場嘅附近,區內外嘅人都唔難去~坐低之前,侍應已經會好詳細咁解釋每一件工具嘅用法,有齊晒生熟碟、生熟夾、放殼嘅筒同埋冰水筒等等,我覺得係十分之細心,能夠好有條理咁專心暴食每個座位隔離都有個水缸,入面嘅蝦都有唔同品種,冇見到反肚嘅蝦,捉佢上黎嘅時候有時都需要多啲耐性同技巧,但呢個就係食流水蝦嘅重點啦,一路玩一路食!好值得一讚係呢度酒水任飲,而且選擇非常之多,連樽裝維他奶都有,真係幾驚喜!雪糕嘅選擇都多,唔會得一兩款牌子呢度都有好多醬料,適合整唔同風味嘅海鮮如果怕唔夠飽,仲有個煮麵角落,除咗出前一丁都有好多泰式即食麵,好開心!呢度有個職員專門負責海鮮部,源源不絕咁開完擺出黎,選擇都多,同埋有幾款都食倒海水味呢度嘅熟食選擇都多㗎,而且仲會定錢換吓款式除咗海鮮之外都有好多常見嘅串燒類食品以一間唔算超級大嘅任食海鮮放題黎講,有咁多野食,真係出奇地抵食!最重要係新奇又好玩, 正呀!

呢度都有好多醬料,適合整唔同風味嘅海鮮

呢度嘅熟食選擇都多㗎,而且仲會定錢換吓款式

除咗海鮮之外都有好多常見嘅串燒類食品