之前食過其他分店,今次就試吓佐敦呢間~一入到去就覺得座位非常闊落,坐得好舒服👍🏻自己出去夾嘅嘢食除咗有唔少海鮮之外,仲有唔同嘅蔬菜同肉類。特別要讚一讚海鮮例如貝殼類(沙白),非常大隻同非常鮮甜!我自己至少食咗一打😂❤️燒緊鮑魚嗰陣侍應哥哥都非常好人幫我哋整走鮑魚內臟,燒完之後就可以好方便咁食🥰👍🏻另外非常鍾意食佢嘅雞軟骨,笑完之後加少少孜然粉,肥美彈牙又脆卜卜,好食!牛仔骨醃得好入味,唔會咬唔開,肉質都幾嫩滑~主打嘅流水蝦都非常生猛,夾佢哋上嚟嗰陣都要用少少力😂每隻蝦都非常大隻,蝦膏多到瀉出嚟又非常鮮甜👍🏻我同朋友每人至少食咗10隻😂😂野飲區除左有一般飲品之外,仲有啤酒任飲!最啱燒住嘢食同朋友啤啤佢😂👏🏻而甜品都有好多唔同雪糕任君選擇,我自己食咗芋頭味同海鹽味,非常滿足👍🏻👍🏻下次一定會再嚟~
之前食過其他分店,今次就試吓佐敦呢間~
一入到去就覺得座位非常闊落,坐得好舒服👍🏻
自己出去夾嘅嘢食除咗有唔少海鮮之外,仲有唔同嘅蔬菜同肉類。

2023-01-20