2024-05-13 190 浏览
apm又開左新餐廳,發現左呢間新鋪,見9點後有平,就入去食。一入去,佢地就先放6格肉比我地,份量唔多,我地就一路燒一路點。喺點菜方面,有個問題,佢地每一樣燒肉,都係一件件咁計(部份係用碟計,如蜆肉)我地每次只可以點5塊肉(或5碟小食)點完落單先可以再點過,覺得每次份量太小,如果可以點多啲會更加好。點選燒肉都有唔同味道,可以要鹽燒,燒汁或辛味,唔錯👍👍蜆肉係有湯汁黎,煮完啲蜆肉好清甜,啲湯汁我地仲倒埋落金菇度,yummy😝😝出面啲熟食或前菜比較小選擇,但係要推薦佢地啲白飯,唔係白飯特別好食,而係有紫菜同木魚可以加,仲有啲醬汁可以淋啲上去,拍得住牛角飯👍👍甜品款式唔算多,不過個自助雪糕幾正,有朱古力同柚子味,朱古力正常,唔太濃,幾好食。柚子味有淡淡清香,入口感覺好清爽我一食就食左2杯👍整體幾ok,由頭到尾,我都係嫌點菜份量小,其他都唔錯

點選燒肉都有唔同味道,可以要鹽燒,燒汁或辛味,唔錯👍👍

整體幾ok,由頭到尾,我都係嫌點菜份量小,其他都唔錯

自助雪糕

柚子味雪糕