2019-05-31
其實我覺得一大班人傾計又可以食好嘢,放題係一個唔錯嘅選擇,多嘢食又多嘢飲。 為咗就大家朋友放工時間,我哋喺九點幾嚟到呢一間放題食晚飯,估唔到咁夜都仲要排隊,平時應該好多人幫襯。最搞笑係門口居然有夾公仔機,真係一個好貼心又賺錢嘅安排。呢間放題都幾電子化,點餐係用APP嘅,其實唔錯因為可以慳紙。點左餐等緊食物嚟嘅同時,貪心嘅我走咗出去熟食區拎咗好多嘢食返嚟食。另外叫咗幾款壽司,我覺得最好食都係蟹棒壽司。雞翼推薦芝士流心蘑菇款,肉比較滑,雞翼仲有少少甜甜地。👍🏽首先梗係要食沙律,開胃前菜,沙律都幾多款,新鮮因為啲菜係爽嘅。另外拎左葡撻,葡撻勁搶手,次次出去都係得返一兩個,好香奶味唔太甜,好好食。仲有另一個必食推介,但係泡菜煎餃子,唔太辣,餃子入邊有泡菜仲有韓式粉絲同埋其他嘅了,熱辣辣非常好食,拎咗幾轉。叫咗炒蜆,辣辣地,最重要係每一隻字都勁肥美,好食,推薦炒雜菜個樣雖然好差,但係味道唔錯,首先唔算太油,又食到陣陣牛油香味其實仲食咗好多嘢,但最後都想講下甜品。首先有得夾糖,我都係第一次見放題有得夾糖。另外甜品嗰方面,最推介係泡芙,好多cream好香牛奶味好好食。基本上呢間放題嘅食物質素唔錯,而
襯。
最搞笑係門口居然有夾公仔機,真係一個好貼心又賺錢嘅安排。
基本上呢間放題嘅食物質素唔錯,而且咁夜侍應都冇趕我地走,服務態度唔錯。會返嚟再食。