2018-05-21 259 浏览
星期六熱辣辣都唔知公司邊個suggest去BBQ,因為係公司gathering,答應左無得縮沙,重要中午12點集合。好彩原來公司book 左2架冷氣BBQ車,最爽係有空調,當堂舒服哂!!! 食物種類都真係好多,基於公司俾錢大家都唔理三七廿一不停叫,啲食物味道真係唔錯,隻蝦真係好似隻手咁大、個蟹蓋第一次見燒烤場有呢種食物,幾好食,個人最鍾意個帶子肉,唔係細細粒果d,真係有肉食既帶子肉。而佢個棒棒骨同豬頸肉都好正,所有食物都係真空包裝處理,衛生好多。環境方面,呢到空氣比較清新因為周圍好空曠,令人好放鬆。呢到可以燒野食又可以玩GOLF,仲提供埋唔少康樂設施。我地一大班人係車入面玩GAME同打牌,玩到餓又可以出去燒下野食,真係唔錯 !
2018-05-19