餐厅: The Jungle
资讯:

2022-07-20 90 浏览
#fridayla_yaumatei最近睇雷神4,裡面既主題曲超好聽係一聽就會令人熱血沸騰個種而主唱就係Guns N' Roses呢隊傳奇樂隊而佢地其實有首歌叫Welcome to the Jungle點解會介紹呢首歌?因為發現佢同我地最近試既一間小眾而又充滿異國風情既餐廳好有關係🤣 💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘 1️⃣拉平💲78💭睇個名完全唔會估到係咩黎💭但食落超有驚喜同惹味,原來佢用上米粉麵條💭再加上醬油,醋,辣椒,芝麻拌成💭近似香辣腸粉既感覺,好好食😍💭而且不含麩質,適合keep fit人士2️⃣查塔馬里(Pizza)💲98💭佢同傳統pizza唔一樣,個底係比較潮濕💭用上紐瓦斯特產米縐整成💭所以食落唔係平時PIZZA個種脆又充滿澱粉質既口感💭而食落個人覺得似肉餅,層次都幾豐富💭有雞肉碎洋蔥,都幾特別🤤3️⃣烤牛肉漢堡💲168💭成個漢堡用上竹炭麵包做基底😍💭再加上生菜,番茄,芝士同埋免治烤牛肉💭分量十足,好Juicy,要兩個人先食得嗮4️⃣Welcome to the Jungle💲90💭呢杯基本上係到店必嗌💭外形十分獨特,而且會跟一支燃點中的香木卷💭飲落真係
#fridayla_yaumatei

點解會介紹呢首歌?因為發現佢同我地
最近試既一間小眾
而又充滿異國風情既餐廳
好有關係🤣

💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘

1️⃣拉平💲78
💭睇個名完全唔會估到係咩黎
💭但食落超有驚喜同惹味,原來佢用上米粉麵條
💭再加上醬油,醋,辣椒,芝麻拌成
💭近似香辣腸粉既感覺,好好食😍
💭而且不含麩質,適合keep fit人士

2️⃣查塔馬里(Pizza)💲98
💭佢同傳統pizza唔一樣,個底係比較潮濕
💭用上紐瓦斯特產米縐整成
💭所以食落唔係平時PIZZA個種脆又充滿澱粉質既口感
💭而食落個人覺得似肉餅,層次都幾豐富
💭有雞肉碎洋蔥,都幾特別🤤

3️⃣烤牛肉漢堡💲168
💭成個漢堡用上竹炭麵包做基底😍
💭再加上生菜,番茄,芝士同埋免治烤牛肉
💭分量十足,好Juicy,要兩個人先食得嗮

4️⃣Welcome to the Jungle💲90
💭呢杯基本上係到店必嗌
💭外形十分獨特,而且會跟一支燃點中的香木卷
💭飲落真係似置身於熱帶雨林😍
💭口感清新😆😆

5️⃣Coco 💲48
💭唔飲酒極度推介呢杯Mocktail
💭係好清甜既斑蘭椰子水
💭簡直有度假既感覺🥰🥰

甜品都好特別,大家如果鍾意肉桂可以試試

🔘最正係呢間鋪頭Pet friendly
🔘老闆十分中意狗仔,天氣咁熱可以坐室內真係好好,但記得要入袋喔😉

◤Jungle ◥
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹