2023-04-03 47 浏览
呢間餐廳主打熟成牛扒,而且鍾意飲酒嘅朋友,呢度都好多酒類嘅選擇。呢度環境幾好,好似私人會所感覺。食完真係覺得好正😋 ▶️ The Victuals Oysters $88@叫咗兩隻生蠔🦪,配上蠔嘅蔥油味道更特別。兩隻生蠔都非常鮮甜,而且海水味濃郁。底下仲有啲蠔膏,鮮味更濃。▶️ Waldorf Salad $158沙律有青蘋果、沙律、杏仁脆片。青蘋果 酸酸甜甜,仲有提子乾同西芹。西芹味都幾重。▶️30 Days Dry Aged '44 Farms' PrimeStriploin $990呢度嘅熟成牛扒真係超好食🤤揀咗五成熟,切開肉質非常粉嫩,牛味相當之濃郁,好香!外邊煎得脆脆地,牛由邊食起,牛油香有層次。薯蓉由3種薯仔打成,相當綿滑。▶️ Pan Seared John Dory $388魚肉質唔錯,面上有炸羽衣甘藍,脆脆地幾好食,底下有兩件白蘿蔔。▶️士多啤梨蛋白餅呢個好特別,有士多雪芭及朱古力mousee。蛋白餅脆脆口感,士多啤梨乾酸酸甜甜。食完之後一定會bookmark 再嚟。熟性牛扒必叫😋😋😋

呢度環境幾好,好似私人會所感覺。食完真係覺得好正😋

▶️ The Victuals Oysters $88@

▶️ Waldorf Salad $158
沙律有青蘋果、沙律、杏仁脆片。青蘋果
酸酸甜甜,仲有提子乾同西芹。西芹味都幾重。

Striploin $990

▶️ Pan Seared John Dory $388

▶️士多啤梨蛋白餅

食完之後一定會bookmark 再嚟。熟性牛扒必叫😋😋😋