2022-11-26
依間餐廳主打有唔同煲可以選擇😍包括有二鍋頭惹味雞煲、火焰鴛鴦鴨煲、黑椒豬手煲,另外仲有個火鍋放題添😋依一排餐廳仲做緊價惠😆星期日至四做指定任食套餐加錢可無限時任食羊腩煲放題!我地咁為食,一次過試咗幾個煲😎包括有雞煲,羊腩煲同埋火鍋🤩 先講羊腩煲,羊腩食落無羶味,而且肉質肥美,啖啖肉🤓而佢嘅羊腩汁同埋羊腩醬都好出色☺️好正🤪我地仲食咗雞煲,真係無改錯名!真係好惹味,啲雞塊仲好嫩滑🥰雞煲醬好濃味,但唔會太咸,辣醬加埋啲配菜一齊食,真係好正呀!食咗兩個煲終於到打邊爐啦😋出面有自助區,有好多唔同種類嘅食材🤓我地揀咗豬骨湯底,有好大舊豬骨,個湯底濃而不咸😋我地叫咗個安格斯牛肉餐🤪好香牛味,肉質仲好嫩滑🤩依間餐廳真係無去錯🤫多食物種類不特之,食物質素仲唔差🤩而家仲有埋優惠☺️十分推介大家去食🥰