-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥘2號餐: SRF 美國極黑和牛片 $288牛駅喺其中一間我覺得幾高性價比嘅火鍋放題餐廳。除咗食物多選擇,亦喺少數有酒類任飲嘅放題餐廳,絕對啱晒一班酒鬼大吃大渴!🥢椰子雞鍋🆙食過咁多次始終都喺鍾情我哋湯底椰子雞鍋。椰子雞鍋一貫好香椰子味,味道好清甜,亦唔會太油膩👍🏻。🥢封門牛柳&美國肩胛肉🆙牛肉份量每1份大概3-4塊,偏薄身好快就熟。特別鍾意牛肩胛同封門牛柳,肉質柔軟,牛味濃郁😋。🥢澳洲羊肉片🆙食落冇羶味,其中一個必點之選👍🏻。🥢西班牙豬五花片🆗五花片肥瘦相間,豬肉味濃郁,口感軟綿鬆化,肉汁豐富,油香十足。🥢美國豬梅肉片🆙豬梅肉片絕對喺打邊爐必食!肉片口感軟滑,纖維細緻,肉中無筋,脂肪分佈均勻有少少油花,屬肥瘦相間,咬落去油而不膩😋。🥢帆立貝🆗帆立貝有豐富嘅口感,肉質鮮嫩多汁,好有咬口。同時佢嘅鮮味都好突出,非常滿足必食推薦😋😋:海鮮/肉類:鮮甜海蝦、沙鯭魚、水魷魚、田雞脾蔬菜區:水蓮、冰菜、羽衣甘藍丸類區:海鴨蛋福袋、長形蟹柳、芝士年糕炸物類:醬爆糍粑、榴連炸彈、鹹蛋炸魚皮🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7.5/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🥘2號餐: SRF 美國極黑和牛片 $288

🥢椰子雞鍋🆙

🥢封門牛柳&美國肩胛肉🆙

🥢澳洲羊肉片🆙
食落冇羶味,其中一個必點之選👍🏻。

🥢西班牙豬五花片🆗

🥢美國豬梅肉片🆙

🥢帆立貝🆗

必食推薦😋😋:
海鮮/肉類:鮮甜海蝦、沙鯭魚、水魷魚、田雞脾

蔬菜區:水蓮、冰菜、羽衣甘藍
丸類區:海鴨蛋福袋、長形蟹柳、芝士年糕
炸物類:醬爆糍粑、榴連炸彈、鹹蛋炸魚皮

🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7.5/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7.5/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.62/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
#bakdiu台式#bakdiu火鍋 #bakdiu尖沙咀