👀無限時任食火鍋佐敦莊士倫敦廣場 鍋霸 個名幾有氣勢全程無論你食幾多 飲幾多 都唔會有人黑你面 服務態度仲好好🤩唔會有人催你埋單 食到你捧住個肚皮走有16款唔同嘅湯底選擇 我哋揀咗鴛鴦鍋🍲藥膳養生花膠雞 x 麻辣蕃茄雞肉🧡 養生花膠雞湯如果鍾意藥材味濃嘅朋友 就未必會鍾意不過我就係鍾意藥材味唔濃嘅人👍🏼所以好啱我花膠大約有四至五片 大大片✅🧡 麻辣番茄湯呢種麻辣 唔係話好嗆喉果種 好過癮 又唔會話太辣食唔到湯底入面都有蕃茄蓉同埋大大件新鮮蕃茄 辣得來甜甜地幾特別以為喺湯底入邊嘅雞肉滾完又滾一定會鞋霎霎點知兩個湯底入邊嘅雞都好滑喎😍😍😍完全估佢唔到🐟必點 鹹蛋黃魚皮即叫即炸 要等10分鐘 熱辣辣 😎魚皮好香脆 鹹蛋黃味好濃郁枱面仲可以另外三種shake shake粉同袋比你再額外加工😛有得食又有得玩 幾得意🥩肉類方面比較推薦Prime Grade美國安格斯牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬兩款油脂分布都好均勻🤩唔會乾爭爭 亦都唔會食到成口油🍡其他配料丸類都有幾多選擇手工黑松露墨魚滑、鴨血、超長蟹柳新鮮大蝦 爽口彈牙🍤 起碼叫咗三四次🤩👀連唔鍾意剝蝦殼既我 都會走去剝來食
👀無限時任食火鍋

有得食又有得玩 幾得意

🥩肉類方面比較推薦
兩款油脂分布都好均勻🤩唔會乾爭爭 亦都唔會食到成口油
🍡其他配料丸類都有幾多選擇
手工黑松露墨魚滑、鴨血、超長蟹柳
新鮮大蝦 爽口彈牙🍤 起碼叫咗三四次🤩
👀連唔鍾意剝蝦殼既我 都會走去剝來食