♥️♥️我放假就最鍾意打邊爐㗎喇,今日就嚟到旺角呢間馬祖無限時台灣養生涮涮鍋🥘🥘打返個邊爐放題先😍😍 性價比相當之高😍❣️❣️湯底都有成10幾款真係好難揀🤔🤔我哋最後就揀咗個蕃茄🍅🍅濃湯豆腐雜菌涮涮鍋,酸酸甜甜嘅蕃茄濃湯配合埋唔同嘅肉類同埋蔬菜🥬🥬超級鮮甜亦都好開胃😋😋肉類方面🤤🤤有齊晒極上Prime Grade霜降牛小排,安格斯牛頸脊🐮🐮同埋美國安格斯牛肉,亦都有西班牙伊比利亞黑毛豬🐷🐷同埋無激素豬肉片🥰💛配料方面亦都有牛柏葉🐣響鈴,手工丸💚帆立貝❣️芝士腸🥰鴨血超長嘅蟹柳💜鮮萵筍,淮山🤣羽衣甘藍🩷油麥菜等等,真係超級豐富一啲漏單嘅情況都冇👍🏻👍🏻我哋另外仲嗌咗份💛💛黃金地瓜條🍠🍠佢有齊四款嘅調味料可以俾我哋做shake shake 🫨 地瓜條♥️♥️我哋就落咗海苔粉💚同埋金酶粉,酸酸甜甜🔥🔥又有海苔嘅香味超正🤤🤤飲品櫃應有盡有🤤🤤有個暖櫃裝住啲熱嘅紙包飲品🧃🧃亦都有冷泡茶🍵🍵汽水等等嘅選項❣️❣️最後亦都可以每人揀個雪糕甜品🍦🍦雪糕種類亦都相當之多🍨🍨有Movenpick ,Häagen-Dazs🍧或者係Dryer‘s ,真係食到好滿足😍😍
性價比相當之高😍

💛配料方面亦都有牛柏葉🐣響鈴,手工丸💚帆立貝❣️芝士腸🥰

飲品櫃應有盡有🤤🤤

最後亦都可以每人揀個雪糕甜品🍦🍦