2024-09-06 1769 浏览
二訪馬祖無限時台式涮涮鍋,今次比上次更出色,絕對值得推介。餐廳環境闊落,地方乾淨整齊,空間感十足,食物水準高,食物、飲品款式又多,最後仲送上movenpick雪糕作飯後甜品,非常滿足最鐘意呢度無限時放題,可以慢慢食、慢慢傾,吾洗食到急急腳,介紹俾朋友,個個都大讚。順帶一提,7:30pm前埋單,仲可以享有人頭費八折㖭,認真不錯套餐包括極級Prime grade極黑和牛肩脊肉極級Prime grade安格斯牛頸脊Prime grade美國安格斯牛肉西班牙無激素豬肉片西班牙伊比利亞黑毛豬極黑和牛肩脊肉質幼嫩,牛頸脊雪花分佈平均,兩者牛味濃又多汁。黑毛豬肉質同樣幼嫩,大滿足⭐️鴛鴦湯底⭐️爆漿熔岩芫荽湯底及藥膳花膠雞湯底兩款湯底各有特色,熔岩芫荽湯底,淡淡的芫荽湯底,比較清新。另外是藥膳花膠雞湯底,湯底非常香濃,有藥膳、粟米、豆卜、雞件等等。海鮮配料亦相當豐富,有大蝦、蜆、帆立貝、魚、墨魚等等,新鮮又好吃火鍋配料多達60款多款丸類、蔬菜類、菇菌類、餃類、墨魚滑、蝦滑….應有盡有飲品亦有自家泡茶、罐裝汽水、盒裝飲品,最貼心是提供埋熱飲

套餐包括

⭐️鴛鴦湯底⭐️
爆漿熔岩芫荽湯底及
藥膳花膠雞湯底

火鍋配料多達60款
多款丸類、蔬菜類、菇菌類、餃類、墨魚滑、蝦滑….應有盡有

飲品亦有自家泡茶、罐裝汽水、盒裝飲品,最貼心是提供埋熱飲

2024-09-02
2024-06-23 8182 浏览
呢日下晝好得閒 就搵咗呢間無限時火鍋放題食吓🥰 唔受時間嘅束縛就可以食得更加自在啦 呢日叫咗個最高級嘅套餐嚟歎吓✌🏻鍋底我地揀咗個鴛鴦鍋 分別嗌咗爆漿熔岩芫荽豆腐鍋同埋麻辣鴨血凍豆腐鍋 麻辣鍋有大 中 小辣三款選 嗌小辣都已經好惹味🌶️ 芫荽鍋幾清涼 烹煮蔬菜幾夾肉類呢個餐包括咗多款雪花紋理豐富嘅肉類 當中我最鍾意係極上prime grade霜降牛小排 因為食落口好嫩滑🐮 極級SRF極黑和牛肩脊肉 同埋極級prime grade安格斯牛頸脊嘅牛肉味都幾濃郁👍🏻 無諗過豬肉嘅質素都幾好 西班牙伊比利亞黑毛豬 食落口幾有口感🐷海鮮是日精選海鮮 一份有齊蟶子同埋海蜆 都幾新鮮 冇沙🐚 火鍋必備有大大隻嘅生猛海蝦 脆鯇魚片同埋脆骨腩🐟 呢度仲有白鱔片火鍋配料每份火鍋配料都standardised咗一份三粒😂 呢次我地都試咗好多款😗 手工三寶丸 一份有齊墨魚丸 豬肉丸同埋牛肉丸 每粒都細細粒🍡 我地仲有嗌手工墨魚滑 Q彈正方形魚腐 台灣鴨血 蟹粉丸 芝士腸 香菇皇廷貢丸 芝心包同埋魚皮餃🥟 當中較深印象嘅係金沙魚蛋同埋醬爆濃芝牛丸 因為入面嘅餡係流心 真係要睇熱🤓 另外蔬菜更有特別嘅番薯苗🥬小食一

鍋底

肉類

海鮮

火鍋配料

小食
一坐低已經見到自家製Shake Shake黃金地瓜條有四款口味嘅Shake Shake可以選擇😮 包括甘酶 蕃茄 香辣同埋海苔 我今次試咗香辣味 黃金地瓜條都炸得幾乾身 另外香口野唔少得嘅炸魚皮同響鈴卷都係每次火鍋都會嗌😝

飲品
有多款無酒精飲品可以自由享用 當中包括自家製嘅無糖茶 汽水同埋其他罐裝茶類飲品🍵 個人幾鍾意餐廳嘅自家製桂花烏龍同埋自家製愛文芒果茉莉花茶🥭 芒果茉莉嘅味道幾特別 冇諗過呢個配搭又唔錯😌

雪糕
火鍋可以享用一人一杯嘅雪糕🍦 當中有Häagen-Dazs雪糕同埋Mövenpick雪糕可以選擇 我地就試左兩款特別口味嘅雪糕 椰子味道好香 咖啡口味好濃郁☕️

呢間放題最正就係無限時 啱晒約埋一大班朋友邊食邊吹水💛
3天前 0 浏览
🍲餐廳主打台式火鍋,有形形色色嘅湯底提供,而我就揀左清爽鮮美嘅藥膳椰子雞湯🥥飲落好舒服好滋潤🥰🐮🥩我揀左極上Prime Grade 牛小排任食😍牛肉呈現好靚嘅大理石紋,脂肪係高溫之下融化,入口係極致嘅軟滑同鮮嫩當然其他級別嘅牛肩胛、牛頸脊、黑毛豬等肉類都係無限提供,但我就主攻牛小排啦!😎︎🥟火鍋配料同樣多不勝數,亦好具台灣風味,特別推薦手打丸類,啖啖真材實料,仲有好多新潮配料值得嘗試!例如金沙魚蛋、濃芝牛丸、芫荽燒賣等等🍡而蔬菜全部都係好新鮮,仲有少見嘅紫蘿蔔、鮮淮山🧃🍦飲品有自家製冷泡無糖茶同果茶🍵另外都有多個品牌嘅汽水飲品🥤最後甜品環節可以一人揀一份雪糕,全部大牌子👍🏻質素有保證

而蔬菜全部都係好新鮮,仲有少見嘅紫蘿蔔、鮮淮山

3天前 0 浏览
🔸 SRF極黑和牛 吃到飽套餐 $508呢個餐係呢度最高級嘅,可以食盡各款頂級嘅靚牛肉,最啱我呢啲牛魔王嚟嘆下😋▪️台灣沙茶牛肉涮涮鍋因為預咗可以涮到好多牛肉,就揀咗個鴛鴦鍋。其中一邊就係沙茶牛肉味道,最啱就係配上嚟涮鮮牛肉片, 呢個鍋底沙茶味濃郁🤤! 將牛肉放落去鍋涮8秒,即可攞返上嚟 熱辣辣入口 品嚐,好正👍▪️台灣養生蟲草雞涮涮鍋好香雞味,飲落好鮮甜,完全唔苦😜每邊湯底都有三至四舊大大件既雞髀肉,肉質超嫩🥰!兩款湯底都好濃味,加水滾到最尾都唔會淡晒而且啲野食淥完真係食到湯底味😆唔駛點豉油醬汁都好夠味好好食😋-▪️SRF極黑和牛牛小排入口充滿牛脂香,油花均勻,有入口即溶感覺🤤▪️Prime Grade 安格斯牛頸脊肉感較重,牛味濃郁,有肌肉既咬口質感🤪▪️西班牙伊比利亞黑毛豬油花均勻,油脂香突出,薄切口感軟腍,好香豬肉味😛每盤肉份量都唔少,大約都有十塊 ,預啱食量先好落單🤣-▪️火鍋配料最推介黑松露墨魚滑同黑松露墨魚丸😍!口感超彈牙,墨魚味好突出🤪淡淡黑松露味,同墨魚味又幾夾👍🏻其他配料例如蘿蔔、金菇、花膠都好好食蘿蔔清甜無渣,金菇淥落椰子鍋度好creamy好掛湯🤩花膠唔腥,口感彈牙似螺片,有
🔸 SRF極黑和牛 吃到飽套餐 $508
▪️台灣沙茶牛肉涮涮鍋

▪️台灣養生蟲草雞涮涮鍋
好香雞味,飲落好鮮甜,完全唔苦😜
每邊湯底都有三至四舊大大件既雞髀肉,肉質超嫩🥰!

兩款湯底都好濃味,加水滾到最尾都唔會淡晒
而且啲野食淥完真係食到湯底味😆
唔駛點豉油醬汁都好夠味好好食😋
▪️SRF極黑和牛牛小排
入口充滿牛脂香,油花均勻,有入口即溶感覺🤤

▪️Prime Grade 安格斯牛頸脊
肉感較重,牛味濃郁,有肌肉既咬口質感🤪

▪️西班牙伊比利亞黑毛豬
油花均勻,油脂香突出,薄切口感軟腍,好香豬肉味😛

每盤肉份量都唔少,大約都有十塊 ,預啱食量先好落單🤣
▪️火鍋配料
最推介黑松露墨魚滑同黑松露墨魚丸😍!
口感超彈牙,墨魚味好突出🤪
淡淡黑松露味,同墨魚味又幾夾👍🏻

其他配料例如蘿蔔、金菇、花膠都好好食
蘿蔔清甜無渣,金菇淥落椰子鍋度好creamy好掛湯🤩
花膠唔腥,口感彈牙似螺片,有驚喜喎😎
▪️
🔹環境:餐廳卡座十分闊偌,窗邊位置仲可以居高臨下望到旺角街景,最啱喺旺角shopping攰咗就上嚟食到補充能量再shopping過,所以在場都好多年青朋友🤪
🗣毌須加一服務費
整體味道:8/10
性價比:8/10

2024-09-09
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 西班牙伊比利亞黑毛豬
4天前 0 浏览
中秋節跟家人一起來到「馬祖無限時台灣養生涮涮鍋」,吃火鍋渡中秋。 這裡的養生湯底,選擇很多款,包括:台灣養生醉雞涮涮鍋、田園蕃茄濃湯雞肉涮涮鍋、藥膳姬松茸雞肉涮涮鍋、藥膳椰子雞涮涮鍋、台灣古早牛肉涮涮鍋、養生蟲草花桃膠雞涮涮鍋…等等,而火鍋配料選擇超過60款,無論海鮮、肉類、丸類、蔬菜…等等,必定食到飽一飽。😋是日選擇:SRF極黑和牛火鍋餐湯底:番茄濃湯豆腐雜菌涮涮鍋🍽味道濃郁,酸甜適中,湯成呈現鮮艷的紅色,讓人一眼可感受到番茄的鮮香。必食推介:1️⃣極級SRF極黑和牛肩脊肉 🍽肉質豐腴,油花豐富。 2️⃣西班牙伊比利亞黑毛豬 🍽豬味較濃, 肉質柔軟。3️⃣西班牙無激素豬肉片 🍽脂肪分佈均勻且有光澤。4️⃣白鱔片🍽薄片,新鮮、爽脆。5️⃣手工潮州豬肉丸🍽新鮮豬肉,沒有過分調味。6️⃣黃金地瓜條🍽金黃酥脆,天然的地瓜甜,沾上不同調味,增添不同風味。

😋是日選擇:
SRF極黑和牛火鍋
湯底:番茄濃湯豆腐雜菌涮涮鍋

必食推介:
1️⃣極級SRF極黑和牛肩脊肉
🍽肉質豐腴,油花豐富。
2️⃣西班牙伊比利亞黑毛豬
🍽豬味較濃, 肉質柔軟。
3️⃣西班牙無激素豬肉片
🍽脂肪分佈均勻且有光澤。
4️⃣白鱔片
🍽薄片,新鮮、爽脆。
5️⃣手工潮州豬肉丸
🍽新鮮豬肉,沒有過分調味。
6️⃣黃金地瓜條
🍽金黃酥脆,天然的地瓜甜,沾上不同調味,增添不同風味。
5天前
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段
♡ 牛魔王必食|馬祖無限時台灣養生涮涮鍋♡-我最鍾意就係去啲任食嘅火鍋店😍呢間火鍋店嘅賣點係「養生」 湯底好多都以「養生」為主 真係打邊爐都食得健康啲啊🫶👩🏻我哋揀咗 ~~ ▶️Set D 極上Prime Grade 霜降牛小排餐果然冇令我哋失望☺️ 真係好滿足呀!湯底方面有好多選擇 成10幾款呀‼️👍🏻而我哋就揀咗養生蟲草花桃膠雞湯 👀入座之後就會送上熱辣辣又脆卜卜嘅黃金地瓜條 ~ 枱面仲有Shake Shake粉添 🌟肉類我哋叫咗兩款 ~ 一定要食佢嘅✅Prime Grade 霜降牛小排我已經數唔到我encore咗幾多轉😂佢嘅油花分布均勻 而且仲有大理石紋 入口即溶 ~~ ❤️ ✅ Prime Grade 安格斯牛頸脊 都唔可以錯過🤩口感爽嫩~ 都頗有牛味👍🏻🌟蔬菜 呢度竟然有羽衣甘藍🤣我仲叫咗油麥菜 雜菇拼盤 同埋萵筍 全部都好新鮮同好鮮甜 🌟海鮮海蝦真係好大隻 👍🏻 而且完全唔霉食落好彈牙添 帆立貝冇雪藏味 我哋仲叫咗 是日精選海鮮 ~ 當日嘅海鮮係花甲 好新鮮👍🏻👍🏻🫶🌟丸類及餃子類呢度嘅丸好多都係手工 手工墨魚滑同埋黑松露墨魚滑份量啱啱好都幾彈牙~ 仲有魚皮餃都幾好食🤤自家製嘅
♡ 牛魔王必食|馬祖無限時台灣養生涮涮鍋♡
我最鍾意就係去啲任食嘅火鍋店😍
呢間火鍋店嘅賣點係「養生」
湯底好多都以「養生」為主
真係打邊爐都食得健康啲啊🫶

👩🏻我哋揀咗 ~~
▶️Set D 極上Prime Grade 霜降牛小排餐
果然冇令我哋失望☺️ 真係好滿足呀!

湯底方面有好多選擇 成10幾款呀‼️👍🏻
而我哋就揀咗養生蟲草花桃膠雞湯 👀
入座之後就會送上熱辣辣又脆卜卜
嘅黃金地瓜條 ~ 枱面仲有Shake Shake粉添

🌟肉類
我哋叫咗兩款 ~
一定要食佢嘅✅Prime Grade 霜降牛小排

🌟海鮮
海蝦真係好大隻 👍🏻 而且完全唔霉
食落好彈牙添
帆立貝冇雪藏味
我哋仲叫咗 是日精選海鮮 ~
當日嘅海鮮係花甲 好新鮮👍🏻👍🏻🫶

🌟丸類及餃子類
呢度嘅丸好多都係手工
手工墨魚滑同埋黑松露墨魚滑份量啱啱好
都幾彈牙~ 仲有魚皮餃都幾好食🤤自家製嘅韭菜餃都唔錯~

🌟飲品
飲品種類都好多呢!

🌟甜品
最後我哋仲食埋雪糕~ 真係勁滿足☺️❤️

⇢店鋪資料:
馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心11樓

🔍尋找同區美食📍
➾ #礦泥黃X旺角
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處
#香港美食地圖#香港美食指南

• Prime Grade美國安格斯牛肉
  • 極級Prime Grade安格斯牛頸脊
旺角瓊華中心有好多餐廳,今次就黎到11樓嘅馬祖食無限時吃到飽嘅涮涮鍋,係台式火鍋店黎,湯底選擇好多種口味,仲有養生或古早味選擇。我哋叫咗🌟台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐🌟唔止湯底選擇多,QRcode點選嘅食物都好豐富,有好多火鍋我最愛嘅配料佢都有齊,有響鈴、山根、炸魚皮,丸類選擇亦多元化,芝士餡、流心餡都有得揀,仲有海鮮、蔬菜類,肉類更加係唔少得🤩(Prime Grade安格斯牛頸脊 / Prime grade 美國安格斯牛肉 / 西班牙伊比利亞黑毛豬 / 西班牙無激素雞豬肉片)肉質唔韌,碌兩碌好快熟,餐單上勁多種類選擇,真係食到飽😍連食到最後嘅甜品都有好多選擇,仲有我最愛嘅MovenPick牌子雪糕,呢點好讚🫶🏻 同埋餐廳上菜速度快,收空碟速度都好快手,每枱都放置咗枱底俾你自助加湯,醬料、飲品都係放係出面自助式,飲品選擇多,仲有有熱飲位置,好貼心💖 餐廳坐位舒適,空間闊落,光線充足,員工亦好有禮貌,落單各類野都好清晰,食物味道亦不錯,坐底點完湯底仲會附送炸番薯條俾你一路點餐一路食住先,整體感覺非常滿意👍🏻._.

._.

6天前 0 浏览
呢度好舒服既環境,而且位於高層可以望到窗外既景致,自助任食放題好抵食,醬料自助區同飲品自助區飲品選擇好多,茶品比較多,鴛鴦湯底揀左沙嗲湯底同藥膳湯底,味道濃郁,牛肉片好新鮮,即叫即用機器切片,炸蕃薯條香脆健康又好味,蕃薯味香。呢度既食物選擇都幾多仲有多款丸類同埋花膠食tim好抵嫁,黑松露丸口感特別而且松露味好香,芝士爆汁牛丸必食推介入面真係好拉絲既芝士味嫁,仲有蜆肉新鮮,大大粒啖啖肉,職員服務好好,上餐速度好快。

【油尖旺區】【馬祖無限時台灣養生涮涮鍋】好耐冇同震華哥好好食餐飯,嚟咗試一間佢話想試好耐嘅台式任食火鍋店。佢個位置係喺旺角瓊華中心 11 樓,相當方便。我哋就食佢哋嘅「台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐」,要 SET C,即係最貴嗰款。冇計,始終震華哥係一位對飲食要求非常高嘅朋友嘛。佢主要係有「極上 Prime Grade 霜降牛小排」、「極級 SRF 極黑和牛肩脊肉」、「極級 Prime Grade 安格斯牛頸脊」、「西班牙伊比利亞黑毛豬」、「Prime Grade 美國安格斯牛肉」、「西班牙無激素豬肉片」,我個人最中意牛小排,牛味夠之餘又滑溜。不過其實其他肉類都好正,例如牛肩脊個牛味都好濃好香。而個套餐包咗一個小食,係佢哋嘅「黃金地瓜條」,脆口得嚟蕃薯味又香。而佢哋本身亦都有好多其他火鍋料,而質素都相當高,例如沙白蜆,隻隻都好肥美,又鮮嫩多汁,食到震華哥叫完再叫。飲品櫃嘅選擇都多,震華哥最中意韓式橙汁,我反而最欣賞佢哋嘅熱飲選擇,有維他奶同道地茉莉綠茶等等,仲有茶包同熱水可以沖茶飲,年紀大咗就開始中意講養生。埋單 $1016,有最高級嗰款牛小排食係咁上下,最重要係佢冇限時,食幾耐都得,其實係

飲品櫃嘅選擇都多,震華哥最中意韓式橙汁,我反而最欣賞佢哋嘅熱飲選擇,有維他奶同道地茉莉綠茶等等,仲有茶包同熱水可以沖茶飲,年紀大咗就開始中意講養生。埋單 $1016,有最高級嗰款牛小排食係咁上下,最重要係佢冇限時,食幾耐都得,其實係抵。。。

(地址:旺角彌敦道628號瓊華中心11樓)

@mazunlimitime

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #太子 #旺角 #旺角東 #馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 #旺角瓊華 #馬祖 #吃到飽 #火鍋 #藥饍 #養生火鍋放題 #足料火鍋 #台式 #古早味 #極上PrimeGrade霜降牛小排 #極級SRF極黑和牛肩脊肉 #極級PrimeGrade安格斯牛頸脊 #西班牙伊比利亞黑毛豬 #PrimeGrade美國安格斯牛肉 #西班牙無激素豬肉片 #1am1499 #1ambackup

2024-09-05
琴晚同幾個同事慶祝壽星公生日,叫咗個麻辣雞同椰汁雞湯底,然後食左幾舊先係麻辣鍋撈到個膠袋... 我地立即通知男經理,叫佢換鍋同埋問佢會唔會有返啲折扣,佢:得!同你換左鍋先!之後埋單搵返嗰個經理,同佢講返膠袋事件,佢:咩事啊?咪幫你換咗鍋囉?嗰個應該係蟹柳出面啲膠袋咋嘛。我地就叫佢check返單,都冇叫過蟹柳,同埋換鍋係必須要做架喎... (加上其實唔似蟹柳膠袋,同埋我地冇叫都唔應該出現係煲入邊啦)之後佢叫我地落多杯雪糕,唔知佢想講6個人1枝定一人一支啦,但我地都完全飽哂,所以問佢可唔可以俾折扣,咁本身佢態度都唔係好,之後爆 seed : 你地依家係咪搞事?你鐘意咪俾9折你地囉。我地呆哂,點解講到好似係我地錯咁,好難想像如果我地食到最後先發現膠袋咁點,我地話我地有影相架,佢怒啤:咁你咪擺上網囉!本身我地仲話椰汁雞湯底好正,下次可以叫返呢個,而且兩個鍋啲雞都好滑,仲有冷泡茶,但係生日飯搞成咁,真係不了,但都一讚收碟既男員工勤快有禮。

2024-09-01 1155 浏览
自己一向很喜歡台式火鍋,尤其係養生火鍋,有藥膳湯底味道感覺特別濃郁又出色!加上又有台式飲品,自己冇咁喜歡罐裝飲品或好甜嘅飲品,有冷泡茶配搭火鍋就最啱我👍今次嚟到馬祖,無限時任食火鍋,同家人或三五知己聚會一齊食就最好。餐廳環境舒適,座位及空間感十足,手機📲下單有涼伴小食、肉類、海鮮、蔬菜菌類及手工丸多款火鍋配料,養生鍋仲有19款供選擇添,款款都好吸引🤩真係好想試哂😂🤭湯底方面揀咗鴛鴦湯底(田園蕃茄濃湯牛肉/藥膳椰子雞)前者濃郁蕃茄牛肉味道,湯𥚃有蕃茄及數件牛肉;後者是鮮甜椰子雞湯,湯𥚃有藥膳、粟米、豆卜及雞肉🐔感覺很清甜!✨小食🥨🥢下單後每枱都有Shake Shake黃金地瓜條有海苔味、甘酶味、蕃茄味及香辣味✨肉類🥩套餐方面揀左C餐($508)🥢牛肉有極級Prime Grade安格斯牛頸脊🥢Prime Grade美國安格斯牛肉🥢豬肉有西班牙亞黑毛豬🥢西班牙無激素豬肉片可能黑和牛沒有貨,所以當日upgrade極上Prime Grade霜降牛小排✨海鮮🦞🥢魚、蜆、蝦、花膠、帆立貝、墨魚仔✨火鍋配料🥒🍅🍗🥢60多款台式火鍋配料🥢台灣腸、墨汁香腸、鴨血、手工丸、餃子🥢蔬菜菇菌✨飲品🍹🥢基本汽水及

✨小食🥨
🥢下單後每枱都有Shake Shake黃金地瓜條
有海苔味、甘酶味、蕃茄味及香辣味

✨肉類🥩
套餐方面揀左C餐($508)
🥢牛肉有極級Prime Grade安格斯牛頸脊
🥢Prime Grade美國安格斯牛肉
🥢豬肉有西班牙亞黑毛豬
🥢西班牙無激素豬肉片

✨海鮮🦞
🥢魚、蜆、蝦、花膠、帆立貝、墨魚仔

火鍋配料🥒🍅🍗
🥢60多款台式火鍋配料
🥢台灣腸、墨汁香腸、鴨血、手工丸、餃子
🥢蔬菜菇菌

最欣賞呢個暖櫃𥚃面提供熱飲
給各位食客多一個選擇👏

甜品🍨
🥢每人限定一件

整體感覺餐廳很齊整乾淨,環境座位舒適,食得舒服!食物性價比高,肉質鮮嫩多汁,牛肉雪花紋理分明,油脂分怖比例適中,很重牛味很好食!最重要無限時任飲任食,如果提早晚上7:30前離座仲有人頭費8折優惠添!值得一試👍
位於旺角瓊華中心嘅❣︎馬祖無限時台灣養生涮涮鍋❣︎主打台式養生鍋😋👍🏻最正係無限時,食到飽傾到飽都得👯‍♀️呢到環境超舒服,座位寬敞,今次我來嘆左佢Set D餐,個餐嘅牛肉同豬肉都非常高質😋👍🏻湯底我地揀左藥膳椰子🥥雞,超足料好濃郁夠味,啲雞滑到不得了,之後嘅火鍋配料唔使點醬汁都超好食😍湯底有成19款,火鍋配料多達60款添👏🏻👏🏻食到最尾仲可以享用埋Häagen-Dazs同Dreyer’s雪糕🍧,呢間任食火鍋店真係超推薦比大家🫶🏻❣︎怡怡推介以下必食系列❣︎😋♥︎Prime Grade美國安格斯牛肉♥︎牛味濃郁😋👍🏻入口嫩滑,油花豐富,估唔到放題都有呢種質素👍🏻👍🏻♥︎脆骨腩♥︎肉質結實,清爽脆口。♥︎是日海鮮 沙蜆♥︎沙蜆新鮮鮮甜,吐沙吐得好乾淨。♥︎黃金地瓜條♥︎入座每枱送一份小食,即叫即炸好香口😋仲有四種調味粉比你揀,我覺得最正係甘酶粉,酸酸甜甜同地瓜味道好夾。♥︎黑糖冬瓜檸檬茶♥︎比例岩岩好😋👍🏻酸酸甜甜,清涼順口。

❣︎怡怡推介以下必食系列❣︎😋
♥︎Prime Grade美國安格斯牛肉♥︎

♥︎脆骨腩♥︎
肉質結實,清爽脆口。

♥︎是日海鮮 沙蜆♥︎
沙蜆新鮮鮮甜,吐沙吐得好乾淨。

♥︎黃金地瓜條♥︎

♥︎黑糖冬瓜檸檬茶♥︎
比例岩岩好😋👍🏻酸酸甜甜,清涼順口。

2024-08-27
  • Prime Grade美國安格斯牛肉
  • 是日海鮮
  • 黃金地瓜條
  • 雪糕
  • 脆骨腩
  • 黑糖冬瓜檸檬茶
:/📍 馬祖MAZU 無限時台灣養生涮涮鍋 旺角作為火鍋愛好者 Bookmark咗呢間台式火鍋餐廳好耐🤤 今次放假終於可以去盡情喪食處於旺角 地點方便易去🤣餐廳環境乾淨舒服 座位寬闊❣️採用QR Code下單 好快食材便送到~準備湯底同時 Staff亦為每枱顧客即刻送上炸番薯條做前菜🤣🍠 配上4種不同口味shake shake 粉 好食又過癮🥳#kcneatingin旺角 一睇Menu 湯底超過15款以上😎今次揀咗藥膳椰子清雞湯🐓🥥湯底皆用真材實料熬 濃郁無味精特別一讚💘 雞肉不但帶出湯頭鮮味之餘 同時間都保持住嫩滑口感🤤好正🕯️4款套餐選擇| 當日揀選的B餐包括:•🐂Prime Grade 安格斯牛頸脊•🐂Prime Grade 美國安格斯牛肉牛味香濃 油花均勻 肉色亦夠紅潤🥩•🐖西班牙伊比利亞黑毛豬•🐖西班牙無激素豬肉片推!黑毛豬好嫩😍肉質細膩 帶有特別口感其他推薦美食🐟🦐🥬•海鮮類👍🏻•手工粟米豬肉餃/ 韭菜餃•手工黑松露墨魚丸 •鴨血 ((台式火鍋必點!飲品🥤自己可以到飲品櫃揀選 有各款汽水| 凍飲| 熱飲| 自家製冷泡茶🤤•黑糖冬瓜檸檬茶 ((推!清爽解膩😌•愛民芒果茉莉花茶•冷
📍 馬祖MAZU 無限時台灣養生涮涮鍋 旺角

處於旺角 地點方便易去🤣
餐廳環境乾淨舒服 座位寬闊❣️
採用QR Code下單 好快食材便送到~

#kcneatingin旺角

其他推薦美食🐟🦐🥬
•海鮮類👍🏻
•手工粟米豬肉餃/ 韭菜餃
•手工黑松露墨魚丸
•鴨血 ((台式火鍋必點!

飲品🥤

營業時間: 星期一至日 12:00 - 22:00
Booking☎️: +852 9366 6489
2024-08-06
  • 西班牙伊比利亞黑毛豬
難得放假,揀左馬祖無限時打邊爐😋慢慢食唔洗趕~有成19款湯底可以揀😃揀左藥膳椰子雞同台灣沙茶牛肉鍋🥘椰子雞鍋椰味重又清甜🥰沙茶牛肉鍋係重口味之選🤪入邊仲有牛肋條😙一開始會有一碟黃金地瓜條配咗四種唔同味嘅Shakeshake粉可以俾你揀🍠fafafoodie 覺得甘薯同甘梅粉最夾😌極級Prime Grade安格斯牛頸脊同Prime Grade美國安格斯牛肉都有牛味又唔柴🥩西班牙伊比利亞黑毛豬同西班牙無激素豬肉片冇豬腥味😉唔食牛既都係一個好選擇🐷除咗飲品同醬料,全部嘢食都係用QR code order🤓海鮮、手打丸、餃子、雲吞、蔬菜、菇類、魚皮、響鈴🔔應有盡有😚特別推介香芋貢丸😍羽衣甘藍🥗鮮腐皮🫔 紫蘿蔔🟣飲品仲好貼心提供熱飲選擇最後唔少得甜品雪糕🍧有Movenpick/Haagen Dazs/Dreyers😚每人揀一款🍦試左新既Dreyers 開心果扭紋脆筒😍正HKD308-608(正價)7:30pm 前離座仲有8折🤗加一服務費#馬祖無限時台灣養生涮涮鍋#fafafoodie_旺角

難得放假,揀左馬祖無限時打邊爐😋慢慢食唔洗趕~

除咗飲品同醬料,全部嘢食都係用QR code order🤓
HKD308-608(正價)
7:30pm 前離座仲有8折🤗
加一服務費
#馬祖無限時台灣養生涮涮鍋
#fafafoodie_旺角
2054 浏览
2024-08-27 610 浏览
一入到去發現空間寬落乾淨 又有得坐卡位可以開心大聲傾計😌櫈都未坐暖 staff就遞上一份炸番薯條比我😆一定係知我好肚餓~ 佢個番薯條嘅特別之處係有埋Shake Shake粉 好搞笑🤣咸甜咸甜咁幾得意😌建議快啲食!因為放耐咗會冧㗎👀【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】 $308/set (正價時段)我地揀咗田園蕃茄濃湯牛肉湯底😋😋要表揚吓個湯底 真係落咗勁多牛肉同埋蕃茄勁鮮甜但唔會係味精味!揀咗呢個set包Prime Grade 美國安格斯牛肉 +西班牙無激素豬肉片🫶🏻牛肉肉質不錯😆食肉獸表示自己食咗幾盤🤓另外推介佢有個黑松露魚滑 幾得意 我都食咗兩盤🤣🤣啊!不得不提..芫荽愛好者們 佢有個爆漿熔岩芫荽豆腐湯底、芫荽燒賣揀🤪啱哂鐘意食芫荽嘅你地🥸我就…覺得蕃茄好好食😅🤣食到好飽之際醒起每人會送一個甜品🫣有haagen daz/ movenpick/ 其他牌子嘅甜筒👀我就揀咗冇咁濟嘅生果味🫶🏻另外另外 想推介佢地自家嘅黑糖冬瓜檸檬茶同愛文芒果茉莉花茶 特別得嚟唔會死甜 好好飲🥹如果唔想太甜 佢都有好多自家純茶揀!