呢間火鍋放題係冇限時嘅,可以慢慢坐慢慢食,坐卡位好舒適,乾淨企理冷氣足,仲有一樣好處係除咗飲品同調味料,其他全部QR code落單,菜同丸類都一樣,唔使成日行嚟行去出去攞嘢食,啱晒我呢啲懶人~ 多達19款湯底選擇,多謝朋友批准我揀爆漿熔岩莞茜豆腐鍋,有芫荽味得嚟唔會話濃得好離譜,屬於唔太油膩清淡啲嘅湯底,愛芫荽嘅我非常滿意~ 🤣叫咗Prime Grade安格斯牛頸脊餐,正價時段$408/位~安格斯牛頸脊肉質軟滑,容易入口,帶有牛香,另外都推介西班牙伊比利亞黑毛豬,油花幾靚,口感柔軟~海鮮試咗帆立貝、沙白、海蝦同脆鯇魚片,其中海蝦好鮮甜,有encore~每枱都送一份炸黃金地瓜條,配梅粉幾好食~ 其他火鍋配料都好多款式,食咗豬肚、手工三寶丸、炸魚皮、八吋長蟹棒、大腸、生根、餐肉、枝竹等等…多到數唔晒,而且質素都唔錯~最後甜品揀咗Movenpick雪糕,一人一杯~

每枱都送一份炸黃金地瓜條,配梅粉幾好食~

最後甜品揀咗Movenpick雪糕,一人一杯~