餐廳就在創紀之城對面,地點好方便。周圍都有有多幅可愛毛孩掛畫,非常吸精!睇得出餐廳嘅老闆非常喜愛寵物的。餐廳座位寬躺,整潔乾淨。呢個豪食套餐$368好豐富好吸引呀,有分Round 1-4,食法係跟住餐牌上既次序食落去慢慢食,好似4-course火鍋咁呀,無限時任食任飲,想同朋友食野吹水吹到收鋪都可以,無時間約束。前菜: 蟹籽沙律正常,青瓜新鮮清新~
鮑汁雞腳膠質好高,好好食,食完個嘴好黏。今晚係蟲草花燉雞湯,非常足料呀。提早BOOK位先有架,大家記得早少少約定。味道香甜濃郁,雞味都幾重,滋補又潤喉,好岩呢個天氣。五點刺身盛合刺身都好新鮮,北寄貝都幾鮮甜。牡丹蝦大大隻,鮮甜爽口。帶子肥美三文魚同油甘魚魚肉肥美,啖啖肉呀。二揀一:任食寵寵雞煲/為食酸菜魚(一次性)我地叫左酸菜魚湯底:櫻桃鮮茄薯仔蕃茄味道鮮甜,湯底清清地咁,十分適合淥海鮮同牛肉,因為能保持食物的鮮味,唔會蓋過。豪食海鮮拼盤(5-8款)裡面有: 鮮蝦、蠔、蜆、半殼元貝、脆肉鯇、白鱔片蠔唔腥,蟶子大大件又鮮甜。另外脆肉鯇彈牙又爽脆,好食!豪食牛肉拼盤(8款)潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳、熊本雪花一口牛、SRF

前菜:

蟹籽沙律正常,青瓜新鮮清新~

鮑汁雞腳膠質好高,好好食,食完個嘴好黏。

味道香甜濃郁,雞味都幾重,滋補又潤喉,好岩呢個天氣。

五點刺身盛合刺身都好新鮮,北寄貝都幾鮮甜。

牡丹蝦大大隻,鮮甜爽口。帶子肥美

三文魚同油甘魚魚肉肥美,啖啖肉呀。

二揀一:任食寵寵雞煲/為食酸菜魚(一次性)

我地叫左酸菜魚

湯底:櫻桃鮮茄薯仔

蕃茄味道鮮甜,湯底清清地咁,十分適合淥海鮮同牛肉,

因為能保持食物的鮮味,唔會蓋過。

豪食海鮮拼盤(5-8款)

裡面有: 鮮蝦、蠔、蜆、半殼元貝、脆肉鯇、白鱔片

蠔唔腥,蟶子大大件又鮮甜。

另外脆肉鯇彈牙又爽脆,好食!

豪食牛肉拼盤(8款)潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳、熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯和SRF和牛三角肉。拼盤好吸睛,牛肉色澤均勻,又靚又好食!
靚牛輕輕淥幾秒就可以吃,肉質鮮嫩,牛味非常香濃,包含住意想不到嘅鮮味。

食完以上既野就開始無限時任食其他肉同配料,牛、羊、豬、丸類、蔬菜同麵類揀等等,係QR code order其他火鍋配料,有幾款牛都係任食。
我試左和牛腰脊肉,薄薄一片,肉質細嫩,賣相和味道都唔差。

QR code order了嫩鴨血、黑柏葉、 黑松露丸落去一齊滾湯,食到飽為止。 還有其他,濃汁牛肉丸juicy同爽口彈牙,好有驚喜。

食足三四個鐘勁滿足!

無限時任食很適合朋友聚會,絕對係超值抵食之選。