2019-01-12 84 浏览
講到龍蝦包,一定唔可以未試過day & nite master kama 既龍蝦包,kama 既龍蝦包被排名為top 5之一,今日就由我試一試吧。day & nite master kama位於旺角山東街,就旺角站E2岀口3分鐘路程左右,餐廳以日式和意大利菜為主,當中亦帶小小fusion既成份,隨左龍蝦包之外當然都有其他選擇啦,pizza、意粉、石鍋飯等等,都幾多選擇。Premium lobster roll $188選擇雖多,但今日既重點還是放在招牌既龍蝦包身上,kama既Premium lobster roll整體價錢算中規中矩,配菜仲會有粗薯條同沙律,一人份量是滿滿足夠的。主角既龍蝦包人面龍蝦份量ok吧,龍蝦肉質嫩滑,口感都唔錯,味道偏鮮甜,再加上一點檸檬牛油醬,口感更creamy更細緻,反而最喜歡既係麵包,厚厚軟麵包,充滿牛油香味,烘得外脆內軟。另外,kama既龍蝦包係有限供應的,預約會比較好哦。

Premium lobster roll $188

Premium lobster roll

另外,kama既龍蝦包係有限供應的,預約會比較好哦。