2006-11-30
表妹生日,因為佢同我一樣都係曲奇迷,所以到此店買曲奇作為生日禮物,亦順道滿足我自己一直想試既心態。講真,呢個商場完全係零人氣,我見d人上黎都係為左買cookies,可見吸引之處。因為第一次黎,想了解下呢度cookies既分別,店員小姐講解清楚,由我完全唔知去到清楚知道分2 products lines,服務真係一流。最後買左一盒4mix and 8mix,4mix俾自己,8mix送俾表妹的。曲奇方面,一開罐已有強烈的咖啡味,遮蓋左牛油味,不過曲奇一拎上手,已感受到佢有幾鬆化,真係大力少少都唔得。牛油原味,香味濃烈兼鬆化,咖啡味,同牛油一樣,只係多左咖啡味係口。提子燕麥好有咬口,每一塊都可以咬到提子乾,感覺上呢款比較健康。食完隻手仍然留有咖啡及牛油香味,而且仲齒頰留香,愛曲奇之食友一定萬勿錯過。下次自己再買盒8mix試下先。
下次自己再買盒8mix試下先。