2018-08-31 73 浏览
我份人好真,一定好赞有弹,呢间车仔面我食过一次,其实觉得都唔错,装修又有心思,专诚去帮衬多一次,结果。。。。赞左佢先,啲菜圃唔系好辣,几好味仲系任笔,呢个要赞既。两碗野唔洗我讲,自己睇,除左匙羹咖哩汁外,基本水一样。油菜个腩汁苏到想呕重点讲当日,我喺门口见到poster有个杂面,我唔想谂,想问个姐姐点叫,佢好似听唔明我讲中文咁,我老婆最后问佢有无menu, 佢先行去攞,乜有menu唔系比客睇,成叠放喺度做咩?好,我算,面到,每样两旧,仲要成班阿姐喺度打牙较,有人叫都听唔到;突然,有一个开电视,J2台,刚好出现6六合彩搅珠结果,有个大叫,呀!都叫你跟我买4号啦!嗌乱叫大约10分钟,有人熄返个电视。哦…原来个电视系比员工睇六合彩既。野食垃圾,服务奇差,临走埋单个阿姐连多谢都无句,我讲过我喺地下执到钱,我都唔会再帮衬,完。

赞左佢先,啲菜圃唔系好辣,几好味仲系任笔,呢个要赞既。

两碗野唔洗我讲,自己睇,除左匙羹咖哩汁外,基本水一样。

油菜个腩汁苏到想呕

哦…原来个电视系比员工睇六合彩既。
2018-08-21
用餐时段