2011-06-06 238 浏览
朋友仔結婚了, 真係好替佢開心~~找到一個好錫佢既老公仔每次去婚宴, 無論規模大小, 形形式式都會覺得好感動>w<見證完整個簽字儀式, 九點半終於上菜!! 餓到呢.. 哈哈諗住開動, 點知... 所有餐具都係污糟!!! 好多一點點, 一睇就知洗唔淨...!!!乳豬全體 皮好脆, 夾著唔係太肥既肉; 不過超油的。只係放係個碟度一陣, 已經油晒!! 見到都唔想食炸蟹鉗 好大隻而且彈牙, 可以話係最好食既一個送時菜扒瑤柱 小棠菜整得好生; 獻汁整得好差, 一PET 野咁; 瑤柱硬身痴牙螺頭鮮雞燉花膠 個湯同滾水無分別, 只係多左一舊花膠。雞肉難口無味小棠菜煨鮑魚 無疑同之前個小棠菜同出一徹, 無分別的.. 差。鮑魚硬到少一點牙力都食唔到食到咁上下已經無興趣再繼續影同食, 相信所有野出於同一個廚都唔會突然大變。而且唔知點解, 無冷氣.. 熱到呢.. 大家同場加演「撥扇」!!上菜個侍應因為parttime 關係, 仲要係讀緊書既小妹妹, d 動作慢得黎分野分到天一半地一半, 好似耍雜技咁=.='b如果唔係黎飲.. 都見識唔到..睇黎之後想黎平時飲茶都..... 要三思.
朋友仔結婚了, 真係好替佢開心~~
找到一個好錫佢既老公仔
每次去婚宴, 無論規模大小, 形形式式都會覺得好感動>w<

見證完整個簽字儀式, 九點半終於上菜!! 餓到呢.. 哈哈

炸蟹鉗 好大隻而且彈牙, 可以話係最好食既一個送

如果唔係黎飲.. 都見識唔到..
睇黎之後想黎平時飲茶都..... 要三思...!!

Anyway, 食物唔會影響我對一對新人既祝福~~~
希望你地百年好合, 永結同心!!
乳豬全體
炸蟹鉗