(非会员)
2009-12-29 362 浏览
我對上一次食係九月份,因為我朋友九月生日我地選擇咗黎哩間食,我個個朋友都話哩間好食過田中,雖然無田中咁大件,但勝在d野好好食又經濟,但今次我地選舉咗平安夜黎食,超級失望!壽司細件到暈低,壽司飯一夾即散,剌身細件到縮咗水又無以前咁厚,賣相好肉酸,以前食剌身會有冰係碟到,而家連冰都慳番唔比,差!我地今次再叫返牛肉鍋、海鮮鍋!差差差!點解我地再叫返哩兩個鍋?係因為上次個鍋一上枱,我地成班嘩嘩聲,因為賣相靚同真係好好食,牛肉鍋好大鍋好多,海鮮鍋整得好靚!但今次兩個鍋份量小過以前好多?一望落去以經縮咗水,我地今次大家都有嘩一聲,係為縮咗水以嘩!一口牛,小得可憐得九粒!唔得!什錦炒飯,賣相一般啦!但都未放落口就聞到好「燶」既味!都唔知點炒?差差差差天婦羅,都係一樣縮咗成個碼,件件都細細件!唉!特大鰻魚同特大三文魚要比十個差佢無以前咁長咁大!不如唔好叫特大啦!定食個白飯,細到死,去到碗既水平線!連我都唔夠食不過我最後先知點解哩間d野食野變咗咁多,因為個老闆娘都唔係以前個一個,原來哩間轉咗手!唔怪得d野食變曬啦!不過佢都係叫大阪都係用返個張餐牌,真係奇怪??不過都無咩所謂,我地都決定唔會再黎食!

我地今次再叫返牛肉鍋、海鮮鍋!差差差
一口牛,小得可憐得九粒!唔得

天婦羅,都係一樣縮咗成個碼,件件都細細件!唉!

特大鰻魚同特大三文魚要比十個差佢
無以前咁長咁大!不如唔好叫特大啦!
定食個白飯,細到死,去到碗既水平線!連我都唔夠食