2024-01-16 179 浏览
食過唔少韓燒放題,綜合環境/價錢/食物嘅選擇,呢間算係幾唔錯我哋揀咗烤肉+刺身+啤酒放題,一坐低冇耐,佢就呈上八點前菜,圍住過爐咁擺,靚之餘都方便烤肉每枱都有一個大碗,可以出去自助區夾生菜尼包肉食。自助區仲有好多韓國嘅小碟伴菜,芽菜泡菜就基本啦,之外仲有蒜頭,鵪鶉蛋,辣蘿蔔,辣魷魚,蓮藕等等,幾有驚喜。韓燒嘅醬料都好重要,佢有燒烤醬,辣醬,麻油,包肉醬之餘,仲有蜜糖芥末,蒜蓉牛油,生蒜片,咁多選擇都係意料之外嘅,抵讚~我特別鍾意個蜜糖芥末醬,點肉食甜甜地又refreshing燒肉方面,佢嘅牛舌,韓式牛肉,豬頸肉,牛仔骨都幾好食。佢嘅碟雖然係細細隻,但係每一隻碟都比好多塊肉,絕不吝嗇。食到超級飽,最後都食埋窩夫同埋泡芙先至走😋😋