2024-03-28 4516 浏览
每次去创兴$12店都会见到牛站好多人等紧位🤩今次终于拉到朋友同我去食😎为食牛魔王表示无得输💖7:30前离枱可以用$258就食到SRF美国极黑和牛片个套餐🥰汤底都有10几款可以选择,我地要咗好滋润嘅清甜椰子鸡锅,食完都唔觉得热气😆美国极黑和牛片🌟大大片,厚薄适中,肉质嫩滑!美国安格斯牛板腱🌟中间有条弹牙嘅筋,肉味香浓!美国肩胛肉🌟油花丰富,肉质厚实!出边个自助吧系我食过最多款食物嘅牛肉火锅放题😍就连麻辣小龙虾都有得食,蔬菜种类摆满两大个雪柜,可以唔重复!丸类都有好多种,有年糕福袋、企鹅造型嘅墨鱼丸、奶皇包味道嘅奶黄丸🥰饮品都仲厉害,有梅酒、清酒、啤酒、罗汉果茶、奶茶、咖啡、茶包、重点竟然有波霸珍珠奶茶🧋为咗食多几碟牛肉,我梗系饮返佢地冷泡茶😎最后要预留时间食甜品呀,雪糕有Häagen-Dazs、另外牌子有益力多味同海盐口味😚唔钟意食一杯杯嘅仲有软雪糕可以唧,仲有好多唔同嘅雪条!另外一边甜品柜有多款自家制嘅甜品,伯爵茶奶冻劲香茶香😌
每次去创兴$12店都会见到牛站好多人等紧位🤩
今次终于拉到朋友同我去食😎为食牛魔王表示无得输💖

美国极黑和牛片🌟大大片,厚薄适中,肉质嫩滑!

美国安格斯牛板腱🌟中间有条弹牙嘅筋,肉味香浓!

美国肩胛肉🌟油花丰富,肉质厚实!

出边个自助吧系我食过最多款食物嘅牛肉火锅放题😍

为咗食多几碟牛肉,我梗系饮返佢地冷泡茶😎

唔钟意食一杯杯嘅仲有软雪糕可以唧,仲有好多唔同嘅雪条!
另外一边甜品柜有多款自家制嘅甜品,伯爵茶奶冻劲香茶香😌

• 美国极黑和牛片
  • 美国安格斯牛板腱