2023-11-01
為食火鍋公司地址: 觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖作為牛控天地當然係食打邊爐放題,如果食間趕頭趕命就一啲都唔盡興啦🤪。難得搵到間無限時嘅冇限時火鍋盛宴放題🥩$288 ,當然係約埋大家一齊去大吃大喝一番~ 放題包餐前小食; 頭盤; 為食海鮮拼盤; 為食牛肉拼盤等🤩~~ 完全估唔到個為食海鮮拼盤啲新鮮質素真係冇得頂😍,款款都好高質鮮味十足,特別係鮮蝦和帶子單止大大隻😝,肉質仲好幼嫩軟腍,CP值高不錯。湯底有4種選擇,款款都幾吸引😍,今次叫咗一個麻辣鍋(BB辣) 🌶。麻辣鍋辣湯底充滿麻辣油香,啖啖都辣辣麻麻超岩重口味人士的我😍配上牛肉拼盤🥩包括潮汕吊龍伴; 黃喉; 手切牛頸脊; 熊本雪花一口牛等。肉質感軟腍,而且口感好好😚,肉味濃郁🤪。如果你覺得淨燒牛好似有點單調?不怕不怕,因為佢仲有QR Code落單,包食到西班牙黑豚肉; 手打丸類; 特色餃類; 蔬菜; 麵食之類比大家選擇🤪~#nicefoodie觀塘----------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodbl
地址: 觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖
----------------
#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #美食 #觀塘美食 #打卡 #觀塘 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #打邊爐 #放題 #hotpotfoodiehk #為食火鍋公司 #為食火鍋公司 #香港美食 #香港火鍋 #火鍋店 #香港探店 #觀塘探店 #香港必食餐廳