餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

2019-04-25 113 浏览
朋友系中环返工话最近见到间好特别既面馆,于是我地就去试下🤔入到去个装修好特别,好有上深圳食麻辣野个d小店feel😲真系有辣野食,最衰今日有少少喉咙痛,唔系可以试下佢既辣有几正😭 不过小食都系忍唔住叫咗个棒棒鸡食,佢个辣好正系慢慢出黎🙈 个朋友一开始仲话唔辣,点知食食下咀都红埋😂 再叫个蒸蛋试下因为见佢系限量🤔 点解蒸蛋都可以系限量?!因为佢真系好滑,可以滑到好似饮野咁就咁呑落肚🤣我叫咗碗白汤牛肉面,另加卤蛋同牛肚☺️ 牛肉同牛肚都好腍,连平时唔中意食牛肚既朋友都系咁偷食我d牛肚😤 下次真系要再黎试下红汤先得朋友叫咗酸菜猪肚面,个酸菜好好食好开胃,搞到佢食食下都要再另加多一份酸菜😆估唔到中环都有呢款面店,中环返工既朋友又多一个选择啦👍🏻
朋友系中环返工话最近见到间好特别既面馆,于是我地就去试下🤔

入到去个装修好特别,好有上深圳食麻辣野个d小店feel😲

棒棒鸡

蒸蛋

疯狂牛肉面套餐  + 牛肚  +    卤蛋

酸菜猪肚面套餐

估唔到中环都有呢款面店,中环返工既朋友又多一个选择啦👍🏻

2019-04-17
棒棒鸡