GREEN

2020-12-14 610 浏览
2人限聚令+6pm 無堂食 : 終於等到到妹妹得閒,去左食個簡單lunch 傾下計。1. 嗌左個蘑菇湯,濃味+夠厚質感,到飲完先發現唔記得影🥺。餐包估唔到都幾出色,有兩款,軟硬適中~然後黑色果粒係入面有芝士,整體加少少牛油已經好好食,good2. 濟到一個世界盡頭既carbonara, 要熱時就食,唔係會好結達達。3. 燒春雞一人食到兩舊已經飽左,味道唔點醬~原味更佳!4. 加左個黑松露醬粗薯條,醬好濃味,喜歡本身想嗌埋甜品,但太飽~個waitress 問要唔要甜品時,被我地reject好愕然~自己又唔記得request 左 😹😹😹!最終有送到個小cake 仔for birthday 😹然後比錢果下又有d 蝦錄野😹😹😹,anyway 都不錯

3. 燒春雞一人食到兩舊已經飽左,味道唔點醬~原味更佳!

4. 加左個黑松露醬粗薯條,醬好濃味,喜歡

然後比錢果下又有d 蝦錄野😹😹😹,anyway 都不錯
卡邦尼
法式燒春雞