2013-05-22 79 浏览
又是一個加班的日子,幾個人,食桶餐,一個大桶餐(8件雞)加一個細桶餐(6件雞),總共$281,本來想試新口味XO醬雞,可惜桶餐唔可以揀呢款!(加錢都唔得,無彈性)只可以揀燒雞或炸雞,我揀咗8件燒雞,6件炸雞(唔辣)另外有7杯汽水,4個磨菇飯,3個白汁雞皇飯,兩盒薯格,兩盒辣雞粒!4隻雞翼,7個葡撻!因為我得一個人拎所以收銀好幫手,幫我將兩個桶餐盡量打包成兩大袋!食物出得好快手!5分鐘已走得!拎到返公司,都有少少淋咗!味道大部分正常,快餐店唔會有太大分別!自己鍾意燒雞多過炸雞,燒雞皮甜甜地,而且雞肉比較多汁,炸雞雖然皮比較香脆,但雞肉較乾身,磨菇飯好食,但多啲汁會好啲!總覺得食到底已經無哂汁浄食白飯!我無食白汁雞皇飯!但兩個同事食過都話有微酸味not good!薯格,辣雞粒,雞翼都正常!去KFC,我每次都食葡撻,撻皮煙韌,蛋漿微焦,好味!以前KFC有菜絲沙律幾好食,而家無咗!桶餐若可加薯茸或粟米代替白汁雞皇飯就好,因為好味D!$40一個人,都幾抵!
浄食白飯!我無食白汁雞皇飯!但兩個同事食過都話有微酸味
not good!
薯格,辣雞粒,雞翼都正常!
去KFC,我每次都食葡撻,撻皮煙韌,蛋漿微焦,好味!

$40一個人,都幾抵!
5 分钟 (外卖自取)