2020-11-28
今日黎到尖沙咀行街,亂咁行,咁岩見到有間日式餐廳幾有feel,就入左去食野relax下啦!就係呢間「今和壽司」!入面唔算大,但都坐得好舒服,入面好日式風,唔錯!Menu好多選擇,好多特色卷物,睇見都流晒口水,唔知揀咩食好!呢到有我最中意食既左口魚,呢個係黑松露左口魚,同埋飛魚子壽司,刺身新鮮唔洗講,壽司飯醋味好出唔會一舊舊好似雪左好耐咁,好好味!辣妹,有芝士、炸蝦、吞拿魚、墨西哥辣椒,但食落唔係好辣,面頭仲有啲脆片,食落好有口感,出色!呢到啲卷物真心高質!炸軟殼蟹,一整隻,好脆,入面啖啖肉,上面有啲甜甜地既醬,唔錯!炸雞都好出色,入面keep到啲雞汁,好嫩,見到入面啲雞都係有啲肥,但就係因為有少少肥膏,入面先咁淋咁滑,正呀!再講一次,今和壽司啲卷物真係好高質,真係要試下!
入面唔算大,但都坐得好舒服,入面好日式風,唔錯!
再講一次,今和壽司啲卷物真係好高質,真係要試下!