2009-05-19 8 浏览
睇完戲想搵間餐廳去食晚飯, 原先想食泰蘭花, 一嚟上次食過唔錯, 二嚟票尾有折可以平d, 但係朋友建議不如上十二樓行個圈再決定, 結果在monster sushi 落腳我地唔係坐迥轉枱, 而係坐卡位, 所以都係要落柯打叫食物, 壽司叫左牡丹蝦, 油甘魚, 甜蝦同三文魚, 因為價錢唔平, 所以唔敢叫太多, 好似個牡丹蝦, 一件都要廿二蚊, 叫一客叫做試吓, 我覺得壽司味道只係一般, 壽司飯煮得唔夠好食, 壽司醋落得唔多, 唔知點解, 幾款壽司的魚生都好乾, 所以味道比較淡反而熟食就幾好食, 特別推介個炒什菌, 真係幾好味, 有金菇, 秀珍菇一齊炒, 色, 香, 味俱全! 如果壽司可以好食d, 個笑面一定會俾埋佢, 下次再試睇吓有無進步啦!

推介炒什菌