2024-01-09 135 浏览
今晚去咗葵芳新都會分店,地方好闊落,環境乾淨店員有禮貌👍🏻上菜速度快無漏單。我哋揀左C餐120分鐘任飲任食😋做埋會員仲會送鮑魚同帶子一份,好鮮甜~自助區都已經好多食物取,有熟食、小食、蔬菜、飲品,如炸魚皮、麻辣冷麵…仲有自家製胡椒麵好特別,入口有陣陣胡椒味😋飲品都有幾個大凍櫃取🤩各式各樣紙包飲品、罐裝飲品、自家製飲品,最愛♥️洛神花茶酸酸甜甜好開胃。有成十幾款湯底選擇,我哋揀左咸菜胡椒豬肚湯,濃濃嘅乳白色湯底,已經聞到好香濃嘅胡椒味,入面仲有好多豬肚同咸菜,先飲啖湯暖暖身👍🏻C餐有齊豬牛羊海鮮,包括有🐮日本產黑毛和牛同🐮極尚安格斯牛小排,牛肉色澤好靚,肉質軟滑,我哋主攻食已經好滿足🤩海鮮方面,主攻手切脆鯇魚片口感好爽口,脆骨腩啖啖魚肉,手切白膳片肉質鮮嫩最後食飽飽~當然食個甜品做結尾,呢度有個自助雪糕機,記得食埋先好走😂今日係紅豆麻糬軟雪糕🍦紅豆味好香濃甜度適中👍🏻質感好綿密軟滑。

2024-01-04