2023-09-03
終於肯出去聚下會(*゚▽゚*)今次嚟咗一鍋堂打邊爐,嗌咗C套餐,麻辣鴨血豆腐湯底🌶️❤️相對A,B餐會多咗啲嘢食,例如和牛!!!🐂✨澳洲和牛和牛同麻辣湯底嘅香味真係好配😍🌶️和牛啲肌肉質地好細膩~煮和牛最重要食到佢嘅柔軟口感,所以都唔會煲過長時間🔥我地真係係咁點和牛嚟食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)✨八吋長腳蟹棒 E pot必叫系列😹😹係勁長嘅蟹柳😍😍不過佢嘅味同普通蟹柳一樣,視覺上覺得幾過穩❤️✨楊枝甘露雪糕我最鍾意就係甜品食先,一嚟就食呢個雪糕😆我以為係芒果味雪糕,但又食得出有少少果香味,唔止芒果味嘅🥭佢嘅甜度適中,有少少少少冰粒嘅口感,好解暑(>^ω^<)✨蟹籽手打墨魚滑可以一次過就咁擺落個煲度煮,亦都可以續小續小加落去~食落幾香墨魚味,煮完嘅口感好似食緊魚丸咁😙😙✨洛神花茶純粹想減脂同養生,先拎嚟飲🙊難以形容佢嘅味,不過覺得加啲奶飲,會有味過就咁飲❤️
✨澳洲和牛
✨八吋長腳蟹棒