2019-02-19 39 浏览
琴晚放工之後同朋友去左公司附近一間餐廳食晚飯☺️呢間餐廳主要係食辣嘢,有烤魚、螺絲粉、雞煲同多款小食供應。因為唔係好肚餓,所以我地淨係叫左一個螺絲粉,但為食嘅我地一共叫左八個餸🤣,分別係豬腩肉、牛肚、撒尿牛丸、酸菜、炸腐皮、蘿蔔、生菜同響鈴。豬腩肉同牛肚都幾入味,牛肚夠曬腍,撒尿牛丸好多肉汁☺️,響鈴索曬啲湯所以勁好味!其他配料都OK,不過就無咩特別~螺絲粉湯底尚算濃郁,但唔會太重口,所以一般人都應該接受到。我地叫左微辣湯底,但食食下都覺得幾辣,所以唔食得辣嘅朋友要留意下啦~我地另外仲叫左兩個小食,一個係涼拌青瓜,另一個就係涼拌土豆絲!青瓜清甜爽口,唔會太辣;涼拌土豆絲食落口感都係爽爽地,都幾惹味下~食辣嘢嘅餐廳黎講,呢間餐廳都算係一個唔錯嘅選擇喔!
琴晚放工之後同朋友去左公司附近一間餐廳食晚飯☺️

呢間餐廳主要係食辣嘢,有烤魚、螺絲粉、雞煲同多款小食供應。

食辣嘢嘅餐廳黎講,呢間餐廳都算係一個唔錯嘅選擇喔!

2019-02-18