2023-07-16
灣仔美食真係好多,茶餐廳同冰室應有盡有,今次揀左呢間順流冰室,見到佢有咖央同花生醬雙拼多士即刻二話不說,入去試下啦😆【雙拼多士】$22我就揀左咖央同花生醬,兩個都係我既至愛!熱辣辣脆卜卜,每啖食落超幸福!【炸雞髀+ 雜果賓治】$52呢個絕對係抵食下午茶餐,好大隻脆卜卜雞髀仲有粗薯條伴碟!全部都好脆身好正! 而雜果賓治係雜果加利賓立,同樣好飲!【出爐菠蘿包系列】$18黎得冰室食下午茶,又點少得食菠蘿油呢?冰凍既牛油配上菠蘿包,so good!🤤💥 順流冰室
📍 灣仔莊士敦道150號地下及1樓
【雙拼多士】$22
【炸雞髀+ 雜果賓治】$52
【出爐菠蘿包系列】$18
黎得冰室食下午茶,又點少得食菠蘿油呢?
冰凍既牛油配上菠蘿包,so good!🤤
💥 順流冰室 📍 灣仔莊士敦道150號地下及1樓
#美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood#hongkongfoodies #香港美食 #手機食先 #平民美食 #食好西 #mm7 #mm7.foodie#打卡好去處#高質餐廳#灣仔美食推介#灣仔冰室#順流冰室#菠蘿油新開既冰室